Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın New York'ta Trump ile yapacağı görüşmede, iki ülke arasında ayrışmaya sebep olan güncel konu başlıklarının masada olması bekleniyor.
FETÖ üyelerinin medeni durumunu istediği gibi şekillendirdiği örgütün gizli yazışmalarına da yansıdı. Edirne Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü soruşturma kapsamında tutuk
Birleşmiş Milletler Genel Kurulu 72. Oturum Genel Görüşmeleri öncesinde yayınlanan rapora göre, BM'nin New York ekonomisine katkısı 3 milyar 690 milyon dolar.
“Hayır, inanmıyorum,” diye bağırdım adeta, “Siz Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı olamazsınız!” Hoyratlığıma karşı nezaketiyle “Niye ki?” diye sordu sakince. Tebessümü daha da
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ben TEOG olayını istemiyorum ve bunu da artık yanlış buluyorum. TEOG'un kaldırılması lazım. Biz TEOG'la mı geldik? Ne TEOG vardı, ne bir şey vardı." dedi.
Başbakan Binali Yıldırım, tutuklu bulunan HDP Eş Genel Başkanı Aysel Tuğluk'un annesi Hatun Tuğluk'un cenazesine yapılan saldırıy ilişkin "Birkaç kendini bilmez kişinin provakasyonu" yo
Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), haziran ayına ilişkin iş gücü istatistiklerini de bugün açıkladı. Buna göre, işsizlik oranı yüzde 10.2 oldu.
ABD kamoyunda beyaz ırkçıları koruduğu iddia edilen ABD Başkanı Donald Trump, bir ilke imza atarak bu grubunda içinde yer aldığı neo-Nazileri kınadı.
Uzun süredir Suriye sınırında operasyon hazırlıkları yapan Mehmetçiğin, sivilleri korumak için İdlib’de hangi alanlara yerleşeceği Astana'daki zirvede netleşti. Harekâta ÖSO unsurlar�
İngiltere Dışişleri Bakanı Johnson, "Suu Çii Myanmar’ı askeri cuntanın on yıllar süren baskısından kurtardı. Demokrasi mücadelesini takdir ediyorum. Ancak şu anda bu ahlaki otoriteyi A
ABD Başkanı Donald Trump, Irma kasırgasının etkilediği Florida eyaletini ziyaret etti.
Belçika'da mahkeme, aralarında PKK'nın sözde Avrupa elebaşlarının da olduğu 36 kişi ve kurumun terörle mücadele kanunları çerçevesinde yargılanamayacağına hükmetti.
Irak'ta 25 Eylül'de IKBY tarafından yapılması planlanan referandum her kesimden reddedilmeye devam ediliyor. Bu kapsamda Selahattin İl Meclisi bugün gerçekleştirdiği oturumda, oy birliğiyle
Fransa Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Espagne, Türkiye'nin Rusya'dan S-400 füze savunma sistemleri almasının NATO ülkelerinin üzerinde yorum yapacağı bir durum olmadığını söyledi.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, AK Parti MYK sonrası yaptığı açıklamada, 'Türkiye Cumhuriyeti devletinin var oluş-yok oluş mücadelesi verdiği Sakarya Zaferi'nin 96. yıl d