FETÖ'nün 15 Temmuz 2016'daki darbe girişimi sırasında Kara Harp Okulu'nda silahlandırılarak nizamiyelerde görevlendirildikleri belirlenen öğrencilerden 11'i daha tutuklandı.
Londra metrosunda cuma günü Parsons Green İstasyonu'nda meydana gelen saldırının faillerinden biri olduğu gerekçesiyle gözaltına alınan 21 yaşındaki Yahya Faruk'un ailesinin, sığınmac�
İdlib’e yönelik operasyon konuşulurken, muhalif grup temsilcileri, aşiret ve STK liderleri ile akademisyenlerden oluşan 400 kişinin katıldığı konferanstan önemli kararlar çıktı. Muhalif
İran'ın IKBY'ye Irak'tan ayrılmaları durumunda bütün sınır kapılarını kapatarak bölgeyi yalıtılmış hale getirecekleri yönündeki uyarısını değerlendiren Uzman Doğacan Başaran "B
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, yeni Türkevi binasına ilişkin, "New York’un dünyaca ünlü silüetine, kendi zenginliğimizi, kendi rengimizi katacağız. En yüksek binalardan birisi de bizim
Suudi Arabistan'ın genç veliaht prensi ve İçişleri Bakanı Muhammed bin Selman'ın 'Hadimul Haremeyn' sıfatını kaldırmaya hazırlandığı iddia edildi.
Diyanet İşleri Başkanlığına atanan Prof. Dr. Ali Erbaş, görevi vekaleten yürüten Ekrem Keleş'ten devraldı.
Birleşmiş Milletler 72. Genel Kurulu'na katılmak üzere ABD'ye giden Cumhur Başkanı Erdoğan, Türkevi temel atma töreninde konuştu.
Başkentte bir şahıs kardeşlerini rehin aldı. Ankara'nın Keçiören ilçesindeki olay yerine çok sayıda özel harekat ve polis ekibi intikal etti.
Mardin'de düzenlenen AK Parti Kızıltepe Olağan 6. Kongresi'nde konuşan Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, '' 70 kişilik sınıfta öğretmen bir öğrencisine bir dakika ayırabilir mi? Daha
Fransa'nın Marsilya kentinde 4 ABD'li turist asit saldırısına uğradı. Marsilya'da merkez tren istasyonunda gerçekleşen olayda şüphelinin gözaltına alındığı belirtildi.
Eski Başbakanlardan merhum Adnan Menderes ile ilgili TRT arşivlerinde, 'nükleer enerji' üzerine çalışmalar yaptığını gösteren görüntüler yayınlandı.
Fransa’da Charles de Gaulle Havalimanı’ndan Londra’ya gidecek yolcu uçağının güvenlik nedeniyle tahliye edildiği öğrenildi.
Alperen Ocakları ve bazı Türkmen derneklerinin katılımıyla, Irak Kürt Bölgesel Yönetimi'nin (IKBY) referandum kararını protesto amacıyla Güvenpark'ta "Kerkük" mitingi düzenlendi.
The Independent Suudi Arabistan'da son dönemde gerçekleşen gözaltıların ardından Kral Salman'ın yerini Veliaht Prens Muhammed bin Salman'a bırakacağı iddialarını gündeme getirdi.