Ankara'da düzenlenen etkinlikte konuşan Fatih Erbakan, 2019'da yapılacak seçimler öncesi parti kuracağını söyledi.
İnsan kaynakları danışmanlık firması Mercer’ın yaptığı ücret araştırmasına göre şirketler 2018 yılında da ücret artışlarını yüzde 9 bandını esas alarak gerçekleştirecek.
AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in istifası için, "Dün Sayın Melih Gökçek de aynı şeyi söyledi. Dedi ki 'Ben bir dava adamıyım, nefsi
Radyocu Bedirhan Gökçe’nin, ABD’de FBI’nın kara para trafiğiyle ilgili soruşturma başlattığı FETÖ'cü İzzet Akyar ile 2015 yılında e-mail yolu ile görüştüğü ortaya çıktı.
ABD yönetimi, Türkiye’ye de S-400 füze savunma sistemi satacak olan “Rosoboronexport” ile “Almaz-Antey” şirketlerini kara listeye aldı.
Temmuz 2008'de temeli atılan Bakü-Tiflis-Kars Demiryolu Projesi'nin ilk seferi Pazartesi günü yapılacak.
Girişimci gençler 50 bin liraya varan hibe ve 100 bin liraya varan faizsiz kredi imkânıyla kendi işinin sahibi olabiliyor. Bu destek, Girişimcilik Destek Programı kapsamında Küçük ve ve Ort
Emekli Tuğgeneral İhsan Başbozkurt, “Bugün ortalığa Hatay’ı da kapsayan koridor haritaları düşmüş. Onlar yapmadan biz yapmalıyız. Hedef Afrin, artık durmak yok" dedi.
Almanya'daki Würzburg Üniversitesi'nde görevli Prof. Gisela Müller-Brandeck-Bocquet'in, başörtülü bir Türk öğrenciye muamelesi tepki çekti.
Bayrampaşa'da DEAŞ üyesi 4 kişi yakalanmış ve araçları infilak ettirilmişti. Yapılan detaylı incelemede, faciadan dönüldüğü ortaya çıktı.
Myanmar'da aralarında TRT World'un serbest muhabirlerinin de olduğu 4 kişi gözaltına aldı.
Orman ve Su İşleri Bakanlığı, CHP İstanbul Milletvekili Yarkadaş'ın Kartal Orman İşletme Şefliği sınırları içerisindeki ormanlık alana inşaat yapıldığı iddiasının doğru olmad�
Irak Kürt Bölgesel Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, 1 Kasım'da yetkilerini IKBY Parlamentosu ve IKBY Hükümeti’ne devredecek.
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, Selçuklu Kongre Merkezi'nde düzenlenen AK Parti Konya İl Başkanlığı Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda yaptığı konu�
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Konya AK Parti İl Başkanlığı toplantısında konuşuyor.