Van'ın Gürpınar ilçesi kırsalında PKK'lıların kullandığı, bidon ve hortum ile su hattı döşenmiş 5 barınak kullanılamaz hale getirildi.
Mısır'da devlete bağlı İnsan Hakları Ulusal Konseyi, ülkede sivillere yönelik idam cezalarının azaltılması çağrısı yaptı.
Birleşik Arap Emirlikleri, Tunus’a hükümetten Nahda Hareketi Partisi üyelerinin çıkarılması için baskı yapıyor.
ABD, İran'ın Suriye'deki etkisini yok etmek amacıyla 'sert yaptırımlar' uygulayacağını duyurdu.
Şemdinli'de 150 ilk ve ortaokul öğrencisi, öğle yemeği sonrasında rahatsızlanınca ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.
Grip aşısının tehlikeli olduğunu söyleyen Prof. Dr. Canan Karatay'ın başlattığı grip aşısı tartışmasıyla ilgili Sağlık Bakanı Ahmet Demircan açıklama yaptı.
Murat Hazinedar'ın FETÖ ve yolsuzluk kapsamında İçişleri Bakanlığınca görevden uzaklaştırılmasının ardından CHP'nin adayı Tahir Doğaç oldu. AK Parti grubu ise Meclis Üyesi İsmail
TBMM Genel Sekreteri Mehmet Ali Kumbuzoğlu, 'TBMM’de abdest lavabolu makam odası' tartışmasıyla ilgili olarak açıklamalarda bulundu. Söz konusu divan odası yapılan tadilatın görüntülene
AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal,gündemdeki AK Parti MHP ittifakına ilişkin sorulara cevap verdi. Ünal Erdoğan-Bahçeli görüşmesi için "Büyük milli mutabakat" ifadesini kullandı. Ünal ayr�
Fransa'da salmonella bakterisi içerdiği için piyasadan toplatılmasına karar verilen ürünlerin satışına devam edildiği ortaya çıktı.
Dünyanın ikinci en soğuk başkenti Astana’da, şiddetli kar fırtınası nedeniyle acil durum ilan edildiği bildirildi
Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, Soçi'de düzenlenmesi planlanan Suriye Ulusal Diyalog Kongresi ile ilgili hazırlıklarda önemli bir aşamaya gelindiğini belirterek önemli açıklamalard
Filistin yönetiminin, ABD'nin Filistin-İsrail barış sürecine temel olması için hazırladığı ve "yüzyılın anlaşması" olarak isimlendirdiği plandan Suudi Arabistan Veliaht Prensi Selman
Başbakan Binali Yıldırım, ilk mesleğinin otobüs şoförlüğü olduğu belirterek, “Türkiye’nin her yerine yolcu taşımacılığı yaptık” dedi.
Genel Kurul Salonu'nun arkasında bulunan ve değişikliğe uğrayan odaların görüntülerinin basında yer alması tartışmaya neden oldu. TBMM Başkanvekili Bahçekapılı sert tepki verdi.