Diyanet İşleri Başkanlığı Din Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan 2 Mart Cuma hutbesi yayımlandı. Bu haftaki cuma hutbesinin konusu "İslam'da ticaret ahlakı" olacak.
Tarihçi-yazar Prof. Dr. Ortaylı, 'Şu anda hiçbir şekilde Afrin için konuşamazsınız. Herkes genelkurmay başkanı kesilip de akıl verirse bu akıllı görünüm değildir, olmaz. Yani savaş
Amcasını öldürdüğünü itiraf eden Abdullah K., "Amcama 150 bin lira borcum vardı. Bana, 'Ya borcunu ver ya da eşini' demesi üzerine tartıştık. Çıkan kavgada amcamın ayaklarına sıktı
TÜİK'in açıkladığı 2017 yılı evlenme ve boşanma istatistiklerine göre, evlenen çiftlerin sayısı önceki yıla göre yüzde 4,2 azalırken, boşanma sayısı bir önceki yıla göre yüzd
RTÜK üyesi Doç. Dr. Ersoy, RTÜK'e 'internet denetimi' gibi bir yetki verilmesinin söz konusu olmadığını vurgulayarak 'YouTube, Twitter, Facebook için herhangi bir denetim yok.' dedi.
MHP'den ihraç edilen Meral Akşener başkanlığında kurulan İYİ Parti'nin üyeleri şehit sayısını açıklanandan fazla olduğunu iddia ederek isim listesi yayınladı.
TSK'nın Afrin'de başını ezdiği YPG'nin kayıplarının 2 bini aşması, Kandil'de bulunan örgüt elebaşı Murat Karayılan'ı çılgına çevirdi.
Wikipedia'da yer verilen tarih bilgileri ile ilgili açıklamalarda bulunan Tarihçi Prof. Dr. İlber Ortaylı, orada bulunan bilgilerin yanlış olduğunu vurguladı.
Siber korsanlar, Apple’dan gönderilmiş süsü verdikleri e-postalarla iPhone kullanıcılarının kredi kartı bilgilerini çalıyor.
AK Partili Mustafa Şentop, Saadet Partisi lideri Temel Karamollaoğlu ile görüştü.
CHP İstanbul Milletvekili Dursun Çiçek, Saadet Partisi'nin Cumhurbaşkanlığı adayının Abdullah Gül olmasını temenni ettiklerini belirterek, "Ama ikinci tura kalacağını beklemiyoruz. İki
Kartal Uğur Mumcu Mahallesi'nde bulunan bir sitede karı-koca evde bıçaklanarak öldürülmüş halde bulundu.
Afrin kırsalında güvenlik güçleriyle teröristler arasında çatışma çıktı. Çatışmada şehit ve yaralıların olduğu bildirildi. Teröristlerin ateş altına alındığı bölgedeki yara
Irak'taki Haşdi Şabi Operasyonlar Komutanı terörle mücadele kapasitelerini artırmak için birliklerine "dağ savaş eğitimi" vermeye başladıklarını ifade etti.
BM İnsani İşlerden Sorumlu Genel Sekreter Yardımcısı Mark Lowcock, PYD/PKK'nın Afrin'deki sivillerin bölgeden ayrılmasını engellediğini belirtti.