Devletler zayıfladıkları zaman da, güçlendikleri zaman da düşmanlarının tamahına mâruz kalırlar.. Zayıfken, bertaraf edilmeleri daha kolay olacağından; güçlenmeye başladıklarında i
Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, ABD Başkanı seçilen Donald Trump’ın, dışarıdaki yatırımları içeri çağırma politikasının doları bütün ülkelerin parası karşısında çok gü
"Uluslararası Kur'an-ı Kerim Ezberleme Kurumu" tarafından yapılan yazılı açıklamada, bazı mobil Kur'an-ı Kerim uygulamalarında "hata ve çarpıtmalar" yapıldığı belirtildi.
15 Temmuz yaşandıktan sonra ilk yaptığım televizyon programında, bundan sonra Türkiye’nin sinir uçlarına yönelik saldırılar olabileceği, önemli şahsiyetlere suikastler düzenlenebilece
Suriye’nin kuzeyindeki bazı bölgelerde Baas rejimini aratmayan bir diktatörlük kuran PKK/PYD, sadece Araplara ve Türkmenlere değil, ‘resmî ideoloji’yi benimsemeyen Kürtlere de kan kusturuyo
Key, parlamentoda yaptığı konuşmada, 2008'den bu yana yürüttüğü başbakanlık görevinden istifa ettiğini belirtti.
TMSF, Asya Katılım Bankası AŞ nezdindeki sigortalı katılım fonlarının, yarından itibaren hak sahiplerine ödenmeye başlanacağını açıkladı.
Doğu Karadeniz'de yarın yoğun kar bekleniyor. Yağışların, Giresun, Rize, Artvin ve Trabzon'da etkili olacağı tahmin ediliyor.
''Futbolda ÅŸike'' soruÅŸturmasının baÅŸlamasına neden olan tutanağı düzenleyen şüpheli polislerin Zaman ve Taraf gazetesi adına kayıtlı hatlarla irtibatlı oldukları tespit edildi.
Irak'ta PKK saldırısından sağ kurtulan Beroj Ramazan'ın arkadaşı Hişyar Mecit, 'Amaçları, bizi öldürüp suçu Türkiye'ye yıkmaktı.' dedi.
Denizli’de AK Parti İl Teşkilatının Siyaset Akademisi'nde ders veren oyuncu Ahmet Yenilmez, “Kur'an kurslarında kainatın hakimi Allah Celle Celaluhu'yu öğrenmesi gereken çocuklar, maalesef
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kayseri Sanayi Odası ödül töreninde konuşuyor. Erdoğan işadamlarına 'Eğer vatan seversek dolardan çıkın' çağrısı yaptı. Erdoğan "Döviz yerine TL çağrım�
Alman Hristiyan Demokrat Birlik partili Başbakanlık Müsteşarı Peter Altmaier ve Hessen Eyalet Başbakanı Volker Bouffier Türkiye'yi Gümrük Birliği anlaşması üzerinden tehdit etti.
Sabahattin Ali’nin Nahid Fıratlı’ya yazdığı aşk mektupları İstanbul Müzayede tarafından açık artırma ile satışa sunulacak.
Irak'ın Duhok iline bağlı Şeyhan ilçesinde yaşayan Hasan Cemil, oğluna Donald Trump'ın adını verdi.