AP'nin ele geçirdiği ve BM uzmanları tarafından hazırlanan raporda Kuzey Kore'nin, BM'nin yaptırımlarından kaçmak için Afrika ülkelerini kullandığı belirtildi.
Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, Türk bakanların programlarının Almanya'da engellenmesiyle ilgili, "Avrupa'daki, Almanya'daki kardeşlerimiz neyin ne olduğunu çok iyi görüyorlar. Bütün bu
ABD'de skandal! Cumhuriyetçi Parti'nin Oklahoma milletvekili Bennett, kendisiyle görüşmek isteyen Müslümanlardan, İslamı ve Müslümanları aşağılayan sorulara cevap vermesini istedi.
Muhalif heyetin başkanı Nasır el-Hariri, Türkiye'yi 'işgalci güç' olarak niteleyen bir gazetecinin sorusuna böyle cevap verdi.
KDP Sincar Askeri Sorumlusu Lezgin, PKK'ya sert tepki göstererek, 'PKK, iflasın en dibine vurmuş durumda.' dedi.
SuperHaber yazarı Metehan Demir, Habertürk Gündem programında Suriye'deki son gelişmelerle ilgili çarpıcı tespitlerde bulundu.
Brüksel Başkonsolosu Karaoğlu, "Vatandaşlarımız sadece bağlı bulundukları temsilciliklerde değil, arzu ettikleri tüm temsilciliklerde oy kullanma imkanına kavuştu. Vatandaşlarımız, Br�
İran Meclisi Ehl-i Sünnet Fraksiyonu milletvekilleri, dört halifeye ve Ehl-i Sünnet mukaddesatına hakaret ettiği gerekçesiyle muhafazakar vekil Kuddusi hakkında soruşturma açılmasını tale
AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım, partisi tarafından Nevşehir'de Diriliş Meydanı’nda düzenlenen mitingde konuştu. Yıldırım, konuşmasında Nevşehirlilere hızlı tre
Son dakika: Türkiye-Suriye sınırında rejime ait bir savaş uçağı düştü. Hatay’ın Suriye sınırında saat 18.30 sıralarında düşen uçağın MİG-21 olduğu öğrenildi. Başbakan Binal
Kocaeli'de eşiyle arabada tartıştığı iddia edilen bir kadın, kucağındaki çocuğuyla birlikte hareket halindeki araçtan atladı. Olayda kadın hayatını kaybetti, bebek ise yara almadan kur
Son dakika: Hatay’ın Samandağ İlçesi’nde bir adet savaş uçağının düştüğü ve uçakta bulunan pilotların paraşüt ile atlayarak kurtulduğu bildirildi.
PKK'nın Suriye kolu PYD, Kürdistan Demokrat Partisi - Suriye (KDP-S) Merkez Komite üyesi Abdurrahman Apo'yu evinden zorla çıkararak kaçırdığı öğrenildi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'da Hak-İş'in düzenlediği Uluslararası Kadın Buluşması etkinliğinde konuştu.
Terör örgütü PYD/ PKK'nın, Suriye'nin kuzeyinde kontrolü altında bulunan bölgelerdeki Suriye Kürt Ulusal Konseyi (ENKS) üyelerinden 24 kişiyi alıkoyduğu bildirildi.