Avrupa Parlamentosu'nda bazı üyelerin kadın çalışanlara cinsel taciz ve sözlü saldırıda bulunduğu iddiaları üzerine acil oturum düzenlendi. Son dönemde AP ve bağlı kurumlarda cinsel s
AK Parti'deki yenilenme sürecine ilişkin açıklama yapan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, "22 il başkanının değişimi söz konusu." dedi.
Rize'de, FETÖ/PDY üyesi olduğu gerekçesiyle tutuklanan sanığın örgütün şifreli haberleşme programı ByLock üzerinden FETÖ mensuplarına yolladığı "panik mesajları" dikkati çekti.
Meral Akşener, Ankara'da İyi Parti'nin kuruluşuna ilişkin konuşma yaptı. Akşener, partisinin ismini İyi Parti olarak resmen açıklandı.
Daha önce aldıkları cezalara rağmen sağlık beyanıyla ve dini istismar edecek şekilde ürün satışı yapmayı sürdüren Outlet TV ve Bedir TV isimli kanalların yayın lisansı iptal edildi.
Almanya’da devam eden koalisyon görüşmelerinde koalisyonu oluşturacak olan üç parti birçok konuda anlaşma sağlarken, Türkiye konusunda ve AB’nin geleceği konusunda tartışma yaşandı.
TEOG’un yerine gelecek LGS sistemiyle birlikte tam gün eğitim modeli kısmen iptal edilecek. Bakanlık, yapacağı yeni düzenlemeyle çok tercih edilen okullara, sabahçı-öğlenci modelini getir
Ankara Keçiören'de bir apartman dairesinde çıkan yangında ilk belirlemelere göre 1 kişi hayatını kaybetti, 2'si ağır 4 kişi yaralandı.
Çin Devlet Başkanı Şi Cinping, Mao’dan sonra yaşarken adı anayasaya giren ilk Çinli lider oldu. Kararı Çin Komünist Partisi’nin 2 bin 300 delegesi onayladı. Cinping, sağlıklı olduğu s
Meral Akşener'in kuracağı yeni partinin ismi, kurucular listesi ve parti logosu belli oldu.
IKBY Başkanı Mesut Barzani’nin Başdanışmanı Hemin Havrami, Irak ordusunun muhtemel saldırısından korunmak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.
AK Parti Sözcüsü Ünal, Kılıçdaroğlu'nun grup toplantısındaki konuşmasına ilişkin, "Bu siyaset değildir, bu nezaketsizlik hiç değildir, bu düpedüz düşmanlıktır' dedi.
Pazartesi günü istifa edeceği iddia edilen Balıkesir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur için belediyeden yapılan açıklamada iddialar yalanlandı.
ABD Dışişleri Bakanı Rex Tillerson, Pakistan Başbakanı Şahid Hakan Abbasi ile görüştü. Tillerson'ın havalimanında orta düzey bir Pakistan Dışişleri Bakanlığı yetkilisi tarafından
Çocuğun öfke patlamalarıyla baş etmede ebeveynler zaman zaman güçlük çekebilmektedir.Aşağıdaki önerilerden, çocuğunuzun öfke patlamalarını kontrol altına almak için yaralanabilirsi