İSpanya DIşişleri Bakanı, Katalonya lideri Puidemont'un seçimlere katılıp katılamayacağına ilişkin açıklama yaptı.
MHP Genel Başkan Adayı Sinan Oğan, MHP'nin Meral Akşener'in kurduğu İYİ Parti'ye, MHP'ye geri dönme çağrısı yapacağını öne sürdü.
Ankara'da düzenlenen etkinlikte konuşan Fatih Erbakan, 2019'da yapılacak seçimler öncesi parti kuracağını söyledi.
Selam Tevhid'de kumpas davasının sanıklarından eski polis Ali Fuat Altuntaş, etkin pişmanlıktan yararlanarak ifade verdi.
Katalonya özerk yönetiminin, İspanya'nın parçası olarak kalmasını isteyen yüzbinlerce kişi, bağımsızlık ilanından iki gün sonra Barselona'da büyük çaplı gösteri düzenledi.
AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in istifası için, "Dün Sayın Melih Gökçek de aynı şeyi söyledi. Dedi ki 'Ben bir dava adamıyım, nefsi
Belçika Mülteci ve Göç Bakanı Theo Francken, Katalonya Özerk Yönetimi Başkanı Carles Puigdemont'a talep etmesi durumunda sığınma hakkı verilebileceğini bildirdi.
Radyocu Bedirhan Gökçe’nin, ABD’de FBI’nın kara para trafiğiyle ilgili soruşturma başlattığı FETÖ'cü İzzet Akyar ile 2015 yılında e-mail yolu ile görüştüğü ortaya çıktı.
Temmuz 2008'de temeli atılan Bakü-Tiflis-Kars Demiryolu Projesi'nin ilk seferi Pazartesi günü yapılacak.
Yargıtay, sıra beklerken çalınan paradan bankanın sorumlu olduğuna hükmetti.
Türk süs bitkisi sektörü dünya çapında üretim yaparken, yıllık 80 milyon dolarlık ithalata isyan etti. SÜSBİR Başkanı Dündar, “Yerlisi daha iyi iken şehirleri ithal bitkilerle süsl�
Meteoroloji hava durumu tahminlerini açıkladı. İstanbul hava durumu tahminlerine göre bu sabah saatleri ile gece saatlerinde sağanak yağışlı geçecek. Ankara'nın parçalı ve çok bulutlu,
Bayrampaşa'da DEAŞ üyesi 4 kişi yakalanmış ve araçları infilak ettirilmişti. Yapılan detaylı incelemede, faciadan dönüldüğü ortaya çıktı.
Ankara Valisi Ercan Topaca, Büyükşehir Belediye Meclisinin 10 gün içinde toplanarak yeni belediye başkanını belirlemesini isteyecek.
Irak Kürt Bölgesel Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, 1 Kasım'da yetkilerini IKBY Parlamentosu ve IKBY Hükümeti’ne devredecek.