Cumhuriyetçi Parti'nin liberteryen kanadının önemli isimlerinden Ron Paul, ABD'nin ani ve dehşet verici bir sona doğru sürüklendiğini söyledi.
Fahreddin Paşa’nın arşivi, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Atatürk Kitaplığı’nca satın alınarak, dijital ortama aktarıldı ve araştırmacıların hizmetine sunuldu.
"Çöl Kaplanı, Medine Müdafii Fahreddin Paşa" konferansında konuşan tarihçi ve yazar Bilgin, "Fahreddin Paşa, kahraman bir askerimizdir." dedi.
Son dakika! Füze savunma sistemi konusunda Fransız-İtalyan ortaklığı EUROSAM ve ASELSAN anlaşma imzaladı. Türkiye’nin milli füze sistemlerinin parçası olması beklenen 'Aster- 30 Block 1
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye ve Fransa arasındaki 13,5 milyar dolarlık ticaret hacimini yeterli bulmadığını belirterek, "İstiyoruz ki bu rakam, çok daha yukarılara çıksın." dedi.
Paris'te FETÖ argümanlarıyla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a ve Türkiye'ye ithamlarda bulunan Fransız gazeteciye, Cumhurbaşkanı Erdoğan cevap verdi.
Yemen Genelkurmay Başkanı Tuğgeneral Tahir el-Ukayli, ülkenin kuzeyindeki birlikleri ziyaret ettiği sırasında mayın patlaması sonucu yaralandı.
Türkiye’de faaliyet gösteren siyasi parti sayısı, son kurulan Ötüken Birliği Partisi ile 88'e yükseldi. Irkı esas alarak Türkçülük düşüncesiyle yola çıktığını açıklayan partin
Avusturya'da sığınmacılar için askeri kışlalarda tutularak, sokağa çıkma yasağı uygulanması önerisi sunuldu. Önerinin sahibi ise Başbakan Yardımcısı ve Özgürlük Partisi lideri He
CHP'li Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar'ın görevden uzaklaştırılmasının ardından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, belediye binası önünde açıklamalarda bulundu. Kı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ile ikili görüşmelerde bulunmak üzere Paris'te.
Guerrero eyaleti emniyet teşkilatı sözcüsü, federal güvenlik güçlerinin Chilpancingo polis teşkilatının yönetimini devraldığı belirtti.
TürkAkım Sözcüsü Esen, doğalgaz boru hattının 15 milyon konutun enerji ihtiyacını karşılayabilecek yıllık kapasiteye sahip olduğunu belirterek, "İki hattan oluşan projede, ilk hattın
Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfınca başlatılan "Hediyem Kur'an Olsun" kampanyası kapsamında 16 dilde hazırlanan yüz binlerce Kur'an-ı Kerim, Asya, Afrika ve Güney Ame
‘Siyah pantolon’ hikayesi ile tüm Türkiye’yi ağlatan Alişan Kapaklıkaya’nın kanser tedavisi gören kızı Zuhal Kapaklıkaya Yıldız hayatını kaybetti.