Sosyal Medya

Güncel

Türkiye'yi ağlatan Alişan Kapaklıkaya'nın kızı hayatını kaybetti

‘Siyah pantolon’ hikayesi ile tüm Türkiye’yi ağlatan Alişan Kapaklıkaya’nın kanser tedavisi gören kızı Zuhal Kapaklıkaya Yıldız hayatını kaybetti.



Katıldığı TV programında ‘Siyah pantolon’ hikayesi ile tüm Türkiye’yi aÄŸlatan ve hikayesinde kanser hastası kızından da bahseden Yazar AliÅŸan Kapaklıkaya kızı için dua istemiÅŸti.

Uzun süredir kanser tedavisi gören Kapaklıkaya’nın kızı Zuhal Kapaklıkaya Yıldız dün akÅŸam hayata gözlerini yumdu. Vefat haberine ve cenaze programına iliÅŸkin AliÅŸan Kapaklıkaya’nın resmi sosyal medya hesabından yapılan açıklamada ise ÅŸu ifadelere yer verildi:

18-01/05/5a4f0fe9d3806c189c441733.jpg

“AliÅŸan Kapaklıkaya ve Hayat Kapaklıkaya'nın kızları, Harun Yıldız'ın eÅŸi Zuhal Kapaklıkaya Yıldız, 4 Ocak 2018 PerÅŸembe günü hakkın rahmetine kavuÅŸmuÅŸtur. Cenazesi 5 Ocak Cuma günü EskiÅŸehir'in Sivrihisar ilçesinin Sığırcık Köyü Camii'nde kılınacak Cuma namazına müteakip Sığırcık Köyü mezarlığında defnedilecektir. Allah rahmet eylesin.”

1962 yılında Eskişehir'in Sivrihisar ilçesinde doğan Kapaklıkaya, 1985 yılında Marmara Üniversitesi'nden mezun oldu. 1987-92 yılları arasında Çukurova Üniversitesi Eğitim Fakültesinde öğretim görevlisi olarak görev yaptı. 1985-2000 yılları arasında Adana'da bazı liselerde öğretmenlik yaptı.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.