MHP Genel Başkanı Bahçeli, Kızılcahamam kampında gazetecilerin sorularını yanıtladı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye'ye bazı iş adamlarının ve şirketlerin varlıklarını yurt dışına kaçırdıkları yönünde iddialar üretenler olduğunu ifade ederek bu iddialara çok ser
Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, önümüzdeki dönem çocuklara kodlama dersinin uygulamasını yapabilmeleri için tablet bilgisayar yerine klavyeli bilgisayarlar vermeyi planladıklarını bil
Kerkük Polis Müdürlüğü Basın Sorumlusu Kamil, ''Kerkük-Selahaddin kara yolu üzerinde Mırbat köyü yakınında bir sivil araç IŞİD tarafından döşenen mayına çarpması sonucunda meyda
AK Parti Genel Başkanvekili ve Başbakan Binali Yıldırım, partisinin Ankara İl Gençlik Kolları 5. Olağan Kongresi'nde konuştu.
Ticaret-i Ferda adlı ekonomi dergisi, 25'inci ölüm yıl dönümünde eski cumhurbaşkanı Özal‘ı 'Kalkınma komutanı' başlığıyla kapağına taşıdı.
AK Parti'de 9 isim için çok önemli karar!
Genel Başkanlığını Meral Akşener’in yürüttüğü İYİ Parti’nin 24 Haziran’da seçimlere katılıp katılamayacağı konusundaki belirsizlik sürüyor.
Afganistan'ın doğusundaki Nangarhar vilayetinin Hasaki Mine ilçesinde yol kenarına yerleştirilen bombanın patlaması sonucu 5 sivilin öldüğü bildirildi.
Cumhurbaşkanlığı adaylığı konusunda salı günü yapılacak Parti Meclisi’ni işaret eden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu,"Adayımızı eşim bile bilmiyor" şeklinde konuştu.
Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Antalya'nın batısında ve Alaçatı'da yeni bir havalimanı yaparak uçuş ağını daha da genişleteceklerini söyledi.
ABD'deki Demokrat Parti, Rusya, Trump'ın seçim ekibi, WikiLeaks ile bazı kişi ve kurumlara açtığı davayı, 2016 başkanlık seçimleri öncesinde komplo kurdukları iddiasına dayandırdı.
Meclis'te, erken seçim önergesinin görüşmelerinde konuşan Başbakan Yıldırım, ''Türkiye Cumhuriyeti'nin son Başbakanı olarak da hitap etme onurunu yaşıyorum'' dedi. CHP Lideri Kılıçda
Avusturya Başbakanı Sebastian Kurz'dan Türkiye'de yapılacak erken seçimle ilgili açıklama geldi. Kurz, Türkiye'den tüm siyasi partilerin Avusturya'da seçim kampanyası yapmasını engelleyec
AK Parti ile MHP'nin 24 Haziran'da erken seçim yapılmasına ilişkin teklifi TBMM Genel Kurulu'nda 386 oyla kabul edildi.