Sosyal Medya

Coğrafyamız

Kerkük'te mayın patladı: 2 ölü, 2 yaralı

Kerkük Polis Müdürlüğü Basın Sorumlusu Kamil, ''Kerkük-Selahaddin kara yolu üzerinde Mırbat köyü yakınında bir sivil araç IŞİD tarafından döşenen mayına çarpması sonucunda meydana gelen patlamada araçta bulunan 2 kişi öldü.' dedi.



Irak'ta Kerkük-Selahaddin kara yolunda daha önce terör örgütü IŞİD tarafından yola yerleştirilen mayına bir sivil aracın çarpması sonucu meydana gelen patlamada 2 kişinin öldüğü, 2 kişinin yaralandığı bildirildi.

Kerkük Polis Müdürlüğü Basın Sorumlusu Afrasyav Kamil, ''Kerkük-Selahaddin kara yolu üzerinde Mırbat köyü yakınında bir sivil aracın daha önce IŞİD militanlarınca döşenen mayına çarpması sonucunda meydana gelen patlamada araçta bulunan 2 kiÅŸi öldü, 2 kiÅŸi de yaralandı.'' dedi.

Olaydan sonra bölgeye gelen güvenlik güçlerinin geniş çaplı inceleme başlattığını kaydeden Kamil, "Bölgeye gelen güvenlik güçleri başlattıkları incelemede patlamanın meydana geldiği alana yakın iki ayrı mayının daha olduğunu tespit etti. Mayınlar uzaktan kumandayla patlatıldı. Böylece başka patlama ve muhtemel ölümlerin önüne geçilmiş olundu." ifadesini kullandı.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.