Rusya’nın, Doğu ve Güneydoğu’yu savaş alanına çeviren PKK ile temasları deşifre oldu. Victor Simalow ve Evgeny Qrzhantsev isimli diplomatların başkanlığındaki Rus heyetler, 12 Aralık�
Kadirov'un muhalefeti 'hain' olarak nitelendirmesinden sonra Rus muhalifler 'Kadirov: Rusya'nın utancı' şeklinde bir kampanya başlattı
Yunanistan’da, sahte diploma ile Yunanistan parlamentosuna kadrolu memur olarak işe alındığı belirlenen 23 kişi görevden alındı.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, PKK elebaşlarının İran'da olduğunu belirterek, 'İran yetkilerine sesleniyorum; İslam dininin neresinde var neresinde var komşularına za
Almanya Başbakanı Angela Merkel, 2,5 milyon sığınmacıya evsahipliği yapan Türkiye'nin çok az uluslararası yardım aldığını söyledi.
İstanbul Aksaray metrosunda polis ekipleri üzerinde patlayıcı düzeneğiyle birlikte bir canlı bomba yakaladı.
Almanya Maliye Bakanı Wolfgang Schäuble mültecilerin getirdiği masrafların karşılanması için benzine ek zam yapabileceklerini belirtti.
CHP Kurultayı'nda tek aday olarak giren Kılıçdaroğlu'nun sözleri, salondaki AK Partililerin tepkisini çekti.
Tayvan'da kesin olmayan sonuçlara göre muhalefetteki Demokratik İlerleyiş Partisi'nin kadın adayı Tsai Ing-wen seçimleri kazandı.
Rus savaş uçaklarının, Halep'te pazar yeri ve sağlık merkezine düzenlediği hava saldırısı sonucu 7 kişi yaşamını yitirirken 20 kişi ise yaralandı.
Avrupa Birliği (AB) Dönem Başkanı Hollanda, Suriye Devlet Başkanı Beşar Esed'in Uluslararası Ceza Mahkemesi'nde (UCM) yargılanmasını istiyor
Ekonomik sorunlarla mücadele eden Azerbaycan'da tasarruf amaçlı bazı devlet kurumlarının kapatılacağı öğrenildi.
HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Diyarbakır'ın Çınar ilçesinde ikisi bebek biri çocuk 6 kişinin hayatını kaybettiği PKK saldırısıyla ilgili olarak "Çınar saldırısını ya
Obama’nın, terör örgütü DAEŞ’in zayıflatılıp yenilgiye uğratılmasına yönelik kampanyanın güçlendirilmesi direktifi verdiği bildirildi.
Ayşe Çelik isimli şahsın telefonla bağlanarak terör örgütü propagandası yaptığı Beyaz Show adlı programda bu hafta da slogan krizi yaşandı. Önceki hafta yaşanan propaganda sonrası �