Mardin’in Nusaybin ilçesinde örgüt mensupları tarafından tuzaklanan el yapımı patlayıcı, polis servisinin geçişi sırasında patlatıldı.
Avrupa Merkez Bankası (ECB), piyasa beklentileri doğrultusunda faiz oranlarında değişiklik yapmadı.
İngiltere'deki soruşturma komisyonu, eski KGB ajanı Litvienko'nun öldürülmesinde Putin'in haberinin olduğunu belirterek, bu işte parmağı olduğu sonucuna vardı.
Rusyalı bir lider, Türkiye ve Mısır’ın sıcak iklimlerini pazarladıklarını dolayısıyla Rusya’nın da soğuğunu pazarlaması gerektiğini söyledi.
CHP’li seçmenin ne yeni parti yönetiminden ne de birinci olacaklarına dair umudu var. Seçmenin yüzde 93'ü 'CHP 1. parti olamaz' dedi.
ABD Cumhuriyetçi Parti Arizona Senatörü McCain, 'Obama yönetiminin oynadığı Ortadoğu kumarı kaosa sebep oldu' dedi...
İstanbul'da pazartesi gününden beri etkili olan kar yağışı iki günlük aradan sonra yarın tekrar geliyor.
Avrupa Parlamentosu, Anadolu Ajansı'nda çalışan başörtülü muhabirden 'başı açık fotoğraf çektirmesini' istedi.
Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde, sosyal medya hesaplarından PKKyı övücü paylaşımda bulundukları iddiasıyla 8 öğretmen hakkında idari soruşturma başlatıldı.
Fethullah Gülen Cemaatine ait Samanyolu Haber Radyo kapandı.
Erzurum'da yoğun kar yağışı altında bir gece. Yolu kapalı Budaklar Köyü'nde hamile bir kadın doğum yapmak üzere. Sağlık ekipleri zorlu bir yolculuğa çıktı, 3 saatte kadına ulaştı,
Sur ilçesindeki operasyonda, terör örgütü PKK mensuplarınca yola tuzaklanan el yapımı patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu bir asker şehit oldu, bir asker yaralandı.
Diyarbakır Sur'da terör örgütü ile mücadele eden güvenlik güçlerine kargo ile gönderilen yiyecekler ve mektuplar duygulandırdı.
2014 yılında dönemin Başbakan'ı Recep Tayyip Erdoğan'a el hareketi yapan kadın, 11 ay 20 gün hapis cezası aldı.