Sözcü yazarı Yılmaz Özdil, Dolmabahçe'de bombalar patlamayınca "Allah memlekete teröristin hayırlısı versin" diye yazmıştı.
ABD Savunma Bakanlığı Sözcüsü John Kirby, Irak'ta IŞİD'in ivmesinin durdurulduğunu ve son birkaç haftadır IŞİD'in Irak'ta daha çok savunma pozisyonuna geçtiklerini söyledi.
Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz yaptığı grup toplantısında, bedelli askerlik başvurularının sayısını açıkladı. Yılmaz, son rakamın 60 bine yakın olduğunu söyledi.
Isparta'da 2007'de meydana gelen ve 57 kişinin ölümüyle sonuçlanan uçak kazasıyla ilgili yargılanan sanıklardan 8'sine 11 yıl 8 ay ile 1 yıl 8 ay arasında değişen hapis cezası verildi.
Şırnak’ın Cizre ilçesinde PKK yanlıları ile polis arasında çatışma çıktı. Silahların da kullanıldığı çatışma sırasında 14 yaşındaki bir çocuk öldü, bir kişi yaralandı.
Yoğun kar yağışı nedeniyle 20 ilde eğitime ara verilirken, İstanbul'da da çarşamba günü okullar tatil edildi. Başkent Ankara'da ise okullar iki gün tatil. THY'nin 51 seferi de iptal edild
İsrail mahkemesi Temmuz'da üç İsrailli öğrenciyi kaçırıp öldürme suçuyla yargıladığı Filistinli Husam Kavasme'ye ömür boyu hapis cezası verdi.
Eski CIA uzmanı ve Türkiye'yi yakından takip eden isimlerden Grahem Fuller 2015'te Erdoğan’ın gücünün sarsılacağını iddia etti.
Kobani'de şehrin yarısından fazlasının yeniden Kürt gruplarının eline geçtiği iddia edilirken; bu sabah IŞİD büyük bir saldırı başlattı. ABD savaş uçaklarının hava bombardımanı
İngiltere hükümetinin hazırladığı tasarı, anaokulu ve ilkokul öğrencilerinin terör eğilimi olup olmadığının yakın takip altına alınmasını öngörüyor. Öğrencilerin aşırı uç
Suriyeli bir çocuk, ailesiyle yiyecek bir şeyler bulmak için gittiği halde karıştırdığı çöpten salatalık çıkınca çok sevindi.
CHP'nin 1947'de düzenlediği Piyes Yarışması'nda Necip Fazıl'ın kazandığı ödülü Behcet Kemal'in kulisleri sonucu iptal ettiği ortaya çıktı
Edirnekapı Metrobüs durağında duran bir metrobüse arkadan gelen başka bir metrobüs çarptı. Çarpmanın etkisiyle ön camı parçalanan metrobüsteki 3 yolcu hafif şekilde yaralandı.
KCK Yürütme Konseyi Üyesi Mustafa Karasu, Paris suikastıyla ilgili olarak Gülen Cemaati ve devleti suçladı.
Adana’da vatani görevini yaparken bir taksicinin parasını ve telefonunu gasp edip 17 yerinden bıçaklayarak öldürdükten 11 yıl sonra yakalanan zanlının, kapıyı açtığında karşısında