Konya'da dün F-4 Fantom tipi askeri uçağın düşmesi sonucu şehit olan 2 pilot son yolculuğuna uğurlanıyor.
Tüketim harcamalarında aslan payını konut ve kira aldı. Konut giderlerinde kira, yüzde 62 ile en yüksek paya sahip olurken, bunu yüzde 14’lük oranla ısınma izledi. Öte yandan konut harcam
35 bin kişi kapasiteli Türkiye’nin en büyük çadır kentinin açılışına katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, dünyanın Suriye konusunda duyarsız kaldığını söyled
Türkiye'de işsizlik oranı, 2014'te bir önceki yıla göre 0,2 puan artarak yüzde 9,9 oldu. İşsiz sayısı ise 2 milyon 747 bin kişiden 2 milyon 853 bin kişiye çıktı.
10 gün önce Malatya’da 2 askeri uçağın düşmesi sonucu dört pilotun şehit olmasının ardından bir F-4 tipi askeri eğitim uçağı daha Konya’da düştü. Uçakta görevli iki pilot şehit
Cemil Bayık, silahların bırakılması çağrısıyla ilgili yaptığı değerlendirmede, "Önce çözüm, sonra silahların bırakılması" diyerek hükümetin atması gereken adımlar olduğunu sa
Sudan'da Rönesans Barajı ile ilgili yapılan müzakerelerde Sudan, Mısır ve Etiyopya "ilkelerde'' anlaştı. Hazar Denizi de beş ülke arasında bölüşüldü.
Doların perşembe gününü de rekorla tamamladı. Kur 2.62 TL'yi aşarken, Başbakan Davutoğlu, yükselişin sadece Türkiye ile ilgili olmadığını söyledi. "Kur nedeniyle bir kriz olduğu doğ
Suriye'de savaşan en güçlü gruplardan Nusra Cephesi'nin genel komutanı Ebu Humam El Şami, rejimin İdlib'te düzenlediği hava saldırısı sonucu öldü.
Musul'daki tarihi heykelleri matkapla kırıp parçalayan IŞİD, kentin simgelerinden 3 bin yıllık Süryani antik kenti Nimrud'u da dozerlerle yıkmaya başladı.
Antalya’nın Manavgat ilçesindeki bir ahşap evde yangın çıktı. Evdeki iki çocuktan biri hayatını kaybetti, diğeri kurtarıldı.
Manyas Kuş Cenneti sanayi tesislerinin tehdidi altında. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, itirazları dikkate alıp tesislerin yapılacağı alanı küçülttü ama endişe giderilebilmiş değil.
Son olarak Malatya ve Konya'da düşen F-4 uçaklarının İsrail'de 2002 yılında modernize edildiği, bu tarihten sonra son kazalarla beraber 12 adet F-4'ün düştüğü ortaya çıktı.
Mavi Marmara'da hayatını kaybedenlerin yakınlarından İsrail'in bir milyar dolarlık teklifine tepki geldi. Şehitlerin kanının parayla ölçülemeyeceğini belirten aileler, "Onlar, Gazze'nin �
Katmandu'ya yoğun sis sonucu 2. denemesinde inebilen ancak pistten çıkarak toprağa saplanan THY uçağı vinç bulunmadığı için pistte kaldı.