BMGK bugün Filistin için toplanacak ancak ABD'nin İsrail'e şartsız desteği sebebiyle önemli bir karar alınması beklenmiyor
AK Parti ile koalisyon hükümeti kurmak için ayrıntılı çalıştıklarını söyleyen MHP lideri Bahçeli, “Bu kadar ayrıntılı çalıştıktan sonra ‘Bunlar her şeye hayır diyorlar’ diyen
Bakan Zeybekci, 'Cumhurbaşkanımızın ziyaretinde Çin Devlet Başkanı, Edirne-Kars, Antalya-İzmir hızlı tren ve otoyol projeleriyle ilgilendiklerini söylediler.' dedi.
Mısır'da El-Ezher Üniversitesi şeyhi Ahmet et-Tayyib, İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT) ile Arap Birliği'ne "siyonist oluşumla" mücadele için birlik ve beraberlik çağrısında bulundu.
Suriyeli muhalif komutan Nasır, ABD'nin Suriye'de, IŞİD ile mücadele eden muhalif güçlere gönderdiğini belirttiği mühimmatların YPG'ye verildiğini iddia etti.
HDP ve DBP ilçe başkanlıklarının seçim çalışmalarında kullandığı depoda, çok sayıda patlayıcı, molotof ve örgütsel doküman bulundu
BM Genel Kurulu'nda bugün yapılan oylamayla BM Güvenlik Konseyi'nde 2016-2017 yıllarında görev yapacak 5 geçici üye belirlendi.
Mete Yarar, Ankara'daki terör saldırısından PKK ve IŞİD operasyonlarına, Türkiye ve dünya gündemine dair gelişmeleri değerlendirdi.
Diyarbakır Valiliği, 3 farklı noktada tespit edilen 3 bombanın da imha edildiğini açıkladı.
İstanbul Çamlıca Tepesi'ndeki radyo televizyon vericilerinin tamamı kaldırılıyor. Yerine bütün vericileri tek çatı altında toplayacak kule geliyor. Kulenin yapımına başlandı
PKK'dan kaçarak teslim olan bir terörist batılı ülkelerin PKK'ya yaptığı yardımları anlattı.
AK Parti Mardin İl Başkanlığı, 7 Haziran seçimlerinde bölge genelinde sadece tek partiye oy çıkan ve seçmen sayısından fazla oy kullanılan 900 sandık ile ilgili suç duyurusunda bulundu.
Yenişehir Belediyesi Diyarbakır’ın sokaklarına peygambere hakaret edilen karikatürlerden biri olduğu iddia edilen bir resmi bilbord olarak asılmasıyla ilgili yazılı bir açıklama yayınlad
Özbekistan'da pamuk tarlasında zorla çalışıtırılanlar arasında eski senato başkanı ve başbakan yardımcısı da var...
Çalışma Bakanlığı, Ankara'daki saldırıda hayatını kaybedenlerin hak sahiplerine ve yaralananlara maluliyet derecelerine göre 497 ila 820 lira arasında maaş bağlanacağını açıkladı.