Diyarbakır’ın Sur ilçesinde bugün yaşanan çatışmalarda yaralı polis sayısı 4’e yükseldi.
İzvestiya gazetesi Rusya ve Türkiye arasında 1921'de imzalanan Moskova anlaşmasının iptal edilmesinin gündeme geldiğini yazdı.
Davutoğlu ve Merkel'in Ankara'daki görüşmesinde ana gündem göç konusuydu. Davutoğlu iki ülkenin 10 temel konuda anlaştığını duyurdu. AFAD ve Almanya Teknik Yardım Grubu'nun Suriye sın�
Hamas grubu yaptığı açıklamada, üyelerinden Mahmud Rüşdi Eştevi'yi idam ettiğini duyurdu.
Abdulkadir-i Geylani'nin, kayıp eserlerini toplamak için dünyanın birçok kütüphanesinde araştırmalar yapan 23. kuşaktan torunu Mehmet Geylani, Vatikan'da 3 eser bulduğunu belirtti.
İslam Ordusuna bağlı birlikler başkent Şam'ın Doğu Guta bölgesindeki Merc beldesi yakınlarında kurduğu pusuda 50 rejim askerini öldürdü.
GENELKURMAY Başkanlığı, Gaziantep'te Türkiye'den Suriye'ye yasa dışı yollardan geçmeye çalışan 11 IŞİD'linin yakalandığını açıkladı.
PYD, Maranaz köyünün kontrolünü ele geçirerek Azez ile Tel Rıfat arasındaki bağlantı yolunu kesti.
Birleşik Krallık'ta 90'dan fazla cami, kapılarını diğer dinlerin mensuplarına açtı
Rusya'dan yapılan açıklamada, 'Ankara ilişkileri iyileştirmek için medeni ülkeler arasındaki ilişkiler çerçevesinde yapmalı' denildi.
Şırnak Valiliği, dün Cizre'de düzenlenen operasyonda 10 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.
İHH Genel Başkanı Yıldırım, 'Batının isteği mülteci almak değil, Doktorları, mühendisleri, ilim adamlarını alıp kendilerine hizmet ettirmek.Kadın ve çocuklar onlar için hiç önemli
Suriyeli anne Meryem… Çocukları Kilis-Öncüpınar’ın karşısında, Bab es-Selam sınır kapısındaki mülteci kampında. Onlar için simit almış. Çocuklarını alıp Türkiye tarafına geç
Milliyet gazetesi yazarı Tolga Şardan, Türkiye'nin tüm terör örgütlerinin iştahını kabarttığını yazdı.
4.5G kapıda. Peki biz teknolojinin neresindeyiz?