Yunanistan Başbakanı Aleksis Tsiipras, Paris'te düzenlenen bir toplantıda AP'den kovulan Altın Şafak Partisi'nden Eleftherios Sinadinos'un sözlerine dair, "Sanırım bu konuda yorum yapmama bil
Kuzey Koreli bilim insanı, ülkesinin, ABD'nin New York kentinin Manhattan bölgesini yerle bir edebilecek hidrojen bombası fırlatma kabiliyetine sahip olduğunu ileri sürdü.
İngiltere Maliye Bakanı George Osborne, İngiltere'nin Türkiye'nin Avrupa Birliği (AB) üyeliğini 'engelleyebileceğini' söyledi.
Evlilik programlarına yönelik Radyo ve Televizyon Üst Kurulu’na (RTÜK) bu yılın 2,5 aylık döneminde vatandaşlardan gelen şikâyet sayısı, geçen yıla göre 3 kat arttı.
Meral Akeşener, Tekirdağ'da yaptığı konuşmada MHP genel merkezine çağrı yaparak parti kurultayının mahkeme kararına bırakılmaksızın yeniden düzenlenmesi talebinde bulundu.
TSK: Hakkari'de hendek kazan bölücü terör örgütü mensubu teröristlere yönelik operasyonda 11 terörist etkisiz hale getirildi.
Amnesty, İsrail'e açlık grevindeki Filistinli Fesfus'un idari tutukluluğunun sonlandırılması çağrısı yaptı
Türkiye’ye getirilen Suriye plakalı yaklaşık 17 bin araç için geçici trafik belgesi alındı. Suriye plakalı araçların geçici tescili en fazla Gaziantep'te yapıldı
PKK'ya yönelik operasyonların sona erdiği Diyarbakır'ın Sur ilçesinde bazı mahalle ve sokaklarda yasak kalkınca Surlular ilçeye koştu.
İran Dışişleri Bakanı Muhammed Cevad Zarif, Suudi Arabistan’ın İran ekonomisinin belini kırmak için petrol fiyatlarını düşürdüğünü iddia etti.
Suriye İnsan Hakları Gözlemevi, muhalif grupların Hama yakınlarında Esed rejimine ait bir savaş uçağını düşürdüğünü açıkladı. Olayı, Ceyşul Nasr isimli grup üstlendi.
Meteoroloji’nin 24 saat hizmet veren bölge tahmin ve uyarı merkezini arayanlar, hava durumuyla ilgili tahminleri alırken bazı ilginç sorular da soruyor. Meteoroloji yetkilisi, “'Yağmur yağaca
İsrail'in talebi üzerine Fransız Eutelsat Şirketi'ne ait uydu üzerinden yayın yapan El-Aksa televizyon kanalının yayını durduruldu
ABD 50 yıllık OV-10 Bronco pervaneli uçakları bölgeye gönderdiği bildirildi.
Merhum Bekir Topaloğlu hoca ile yapılan ve Tanıkların Dilinden Cumhuriyet Döneminde Din Eğitimi ve Dini Hayat kitabının ikinci cildinde yer alan uzun söyleşi hem kendisini tanımak hem de T�