Yeni çadır kent kurulması çalışmalarına karşı çıkan, HDP'lilerin de aralarında bulunduğu grup ortalığı savaş alanına çevirdi.
Adana'da, terör örgütü PKK'nın sözde öz yönetim sorumlusu olduğu ileri sürülen bir kişi tutuklandı.
Uluslararası Araştırmacı Gazeteciler Konsorsiyumu (ICIJ) Panama'da kayıtlı bir hukuk firmasının 40 yılı aşkın süredir tuttuğu kayıtlara ve belgelere ulaştı. Kuruluş, kamuoyuna ifşa
PKK’nın sözde Yüksekova kadın sorumlusu Emel Güçlü, çatışmada korumasıyla birlikte ölü ele geçirildi.
Mustafa Sarıgül, Kılıçdaroğlu'nun Nazım Hikmet Kültür ve Sanat Evi'nin açılışını yaptığı törene davet edilmemesine tepki gösterdi.
Paralel yapı iddialarına yönelik operasyonda gözaltına alınan 12 kişiden 6'sı tutuklandı
Yunan adalarına geçen çoğunluğu Pakistanlı 131 göçmen iki tekneyle Türkiye'ye gönderildi
TürkiyeÂ’nin en büyük kara sistemleri projesi olan Altay Tankı'ndan müjdeli haberler gelmeye devam ediyor.
İran Petrol Bakanı Bijen Namdar Zengene, İran'ın bir günde ne kadar petrol ihraç ettiğine dair açıklama yaptı.
Bakan Eroğlu, terör mücadelesinde hükümete destek veren MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye teşekkür etti.
Türkiye, cepte görüşmede en yakın takipçileri Fransa, İsveç ve Norveç ile arayı açarken, Almanya'yı üçe katladı.
Trump, NATO'ya üye diğer ülkelerin ABD kadar katkıda bulunmadığını iddia ederek, gerekirse üyelikten çıkılabileceğini belirtti.
PKK provokasyonlarının sürdüğü Şırnak’tan Türkmendağı’na savaşmaya giden 23 yaşındaki Şırnaklı Şaban cephede Yeni Şafak’a konuştu.
Musul Başkonsolosluğu yerleşkesinin Türkiye'nin onayı dahilinde koalisyon uçakları tarafından hedef alınarak tahrip edildiği belirtildi.
İstanbul'da Avrupa yakasında bazı ilçelerde 5 Nisan'da elektrik kesintisi yapılacak