Papa Françesko, evlilik ve aile hayatına ilişkin yaptığı 'esnek' açıklama Katolik dünyasında büyük yankı uyandırdı.
Düşünce mektebi yazarlarından Arif ARCAN, Kemal Kılıçdaroğlu'nun Aile Bakanı Sema Ramazanoğlu için söylediği sözlerin arka planında yatan zihniyetin temel özelliklerini açıkladı.
Karabük'te öz kızlarına ve onların 2 arkadaşına cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen bir şüpheli ile birlikte 4 kişi gözaltına alındı.
Türk dışişleri, İsrail ile ilişkilerin normalleşmesi için ‘çok yakında’ anlaşmaya varılacağını duyurdu.İsrailli kaynaklar, bunun Doğu Akdeniz’de enerji boyutu da olan geniş kapsam
MHP Genel Başkanlığı için adaylığını açıklayan Meral Akşener, mahkemenin MHP'de olağanüstü kongre yapılması ile ilgili kararı, "Bu sadece bir kongre yapma kararı değildir bu MHP'yi
Milli Eğitim Bakanlığı, merkezi ortak sınav kitapçığının sızdırıldığıyla ilgili haberlerin gerçeği yansıtmadığını açıkladı.
Putin, daha önce yaptığı "Suriye’de asıl amacımız terörle mücadele" açıklamasının tam tersi, "amacımız IŞİD’i vurmak değil, Esad’ı güçlendirmek idi" açıklaması geldi
Teröre karşı operasyonların sürdüğü bölgelerde boşaltılan binaların imha edilmesine yönelik önerilere güvenlik uzmanları da destek verdi.
Saddam Hüseyin’in Yardımcısı İzzet İbrahim Duri, yayımladığı bir video aracılığıyla tüm Arapları İran’a karşı Suudi Arabistan liderliğinde birleşmeye çağırdı.
MHP lideri Bahçeli, kimsenin kongre beklememesini söyledi ve yargı yolunu kullanacaklarını belirtti
İstanbul Deniz Müzesi’nde Pitoresk İstanbul adlı dijital bir sergi açıldı. 19’uncu yüzyıl ressam seyyahlarının İstanbul'u, dijital seyahatnameler olarak dev boyutlu perdelerde canlandır
Danıştay, orta öğretim okullarında başörtüsünün yasaklanması yönünde yapılan başvuruyu reddetti
ABD Dışişleri Bakanlığı'nın hazırladığı rapor, Iraklıların üçte birinin ABD'nin terör örgütü DAEŞ'i gizlice desteklediğini düşündüğünü ortaya koydu.
Azeri-Ermeni cephe hattında yoğun çatışmaların yaşandığı bir dönemde iki ülkenin Dışişleri Bakanları Moskova'da karşı karşıya geldi ve ajanslara çok konuşulacak bu fotoğraflar d
Abdullah Gül Cuma namazı sonrası açıklamalarda bulundu. Gül 'önüne yatmak' tartışmaları için 'ayıp' dedi.