Osmanlı'nın en büyük zaferlerinden biri olan, daha sonra İngilizler istedi diye tarih kitaplarından çıkarılan Kut'ül Amare Sözcü'ye battı.
Bahçeli'nin yardımcısı Celal Adan, MHP'de genel başkanlık yarışına adaylığını açıklayan muhalifler için 'neseb-i gayri sahih' dedi.
Terör örgütü PKK’nın Kandil'deki ele başlarından Cemil Bayık, il ve ilçelerdeki dağ kadrosuna kırsala çekilme talimatı verdiği iddia edildi
Yere düşen herhangi bir yiyeceğin beş saniyeden fazla yerde kalmadığı sürece mikrop taşımadığı kanısı yaygındır. Bu inanç ne kadar bilimseldir?
Mersin'in Tarsus ilçesinde geçen yıl öldürülen üniversitesi öğrencisi Özgecan Aslan’ın katili Ahmet Suphi Altındöken’in ortada kalan cenazesi, dün gece morgdan alınarak adı açıklan
Rusya ile ABD silahlı kuvvetleri arasında bir gerginlik daha… Hafta başında Baltık Denizi’nde Rus savaş uçaklarının “Donald Cook” destroyerini taciz etmelerinin ardından dün de ABD’ye
Almanya'da bir programda Cumhurbaşkanı Recep tayyip Erdoğan'a hakaret eden komedyen Jan Böhmermann, programına ara vererek Almanya'dan ayrılma kararı aldığını açıkladı.
İsveç'te yakalanan PKK'nın elebaşılarından Zeki Eroğlu 15 gün içinde Almanya'ya iade edilecek.
Karma Komisyon’da, 129 milletvekiline ait 567 dokunulmazlık dosyası var. 129 milletvekilinin 25'i AK Parti'li, 51'i CHP,'li 45'i HDP'li, 7'si MHP'li, biri ise bağımsız.
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, muhaliflerin ‘alttan alta partileşme çalışmaları’ yürüttüğünü öne sürdü.
Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, Sur'da yıkılan evlerin yerine yüksek katlı binalar yapılacağına dair iddialara açıklık getirdi.
İngiliz Daily Express gazetesi, Türkçe'nin Avrupa Birliği'nin resmi dillerinden biri olarak kabul edileceğini yazarak, gelişmeyi ''dehşet verici'' olarak yorumladı.
CHP’li başkan Sibel Uyar, yıkımlara direnen bir vatandaşı Erdoğan'a hakaret ettiği ve yıkım işlemlerini geciktirdiği için dava etti.
Dilinden 'barış' kelimesi düşmeyen HDP'liler ve eş başkan Demirtaş, PKK'lı teröristlerin taziye çadırlarından ayrılmıyor..
Ruanda'da Hutu ve Tutsi kabileleri arasında nefreti körükleyerek soykırım ve zulme yol açtığı gerekçesiyle bir politikacı tutuklandı...