Diyarbakır'ın Kocaköy İlçesi kırsalında güvenlik güçleri ile PKK'lı teröristler arasında çıkan çatışmada yaralanarak Selahattini Eyubi Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınan iki
AK Parti Sözcüsü Ünal, IKBY'nin referandumuna ilişkin, "Bizim bölgede bir oldubittiye karşı çıktığımızı ve bunu da kabul etmeyeceğimizi ifade etmemizin ayrı bir hukuku ve sebebi var."
Katalonya Özerk Bölgesi Başkanı Charles Puigdemont, tartışmalı referandum dolayısıyla Mesud Barzani’yi tebrik etti.
İtalya ve Yunanistan'daki 160 bin sığınmacının iki yıl içinde diğer ülkelere yerleştirilmesi planında süre bugün doldu
Erdoğan'ın fotoğraflarını kullanarak seçim kampanyası yürüten AD-D'nin aldığı oy oranı belli oldu.
HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, iktidara gelenlerin sistemin sahibine dönüşmesi halinde, onlar için sonun başladığını ifade etti.
İran, Kuzey Irak'a olan ortak sınır kapılarını kapatmadığını bildirdi.
Irak Türkmen Cephesi (ITC) Başkanı Erşat Salihi, tartışmalı referandum hakkında açıklamalarda bulundu.
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu: (Barzani'nin lideri olduğu) Kürdistan Demokrat Partisi (KDP) temsilcisini arayıp "Türkiye'ye gelme" dedik.
İngiltere'nin başkenti Londra'daki Tower Hill İstasyonu, vagondaki bir patlama dolayısıyla boşaltıldı.
Haksöz Dergisi, Eylül-Ekim 2017 tarihli 318-319. sayısında İdlib meselesini derinlemesine inceledi
Facebook, Rusya'daki kiÅŸisel veri depolama kanununa uymazsa engellenecek.
İBB Başkan Vekili Göksel Gümüşdağ, Kadir Topbaş'ın istifasıyla boşalan İBB Başkanlık koltuğu hakkında açıklama yaptı.
Bakan Tüfenkci, Habur Sınır Kapısı'nın şu anda açık olduğunu, ileriki zamanda kapatılmasının gündemde olduğunu belirtti
Suriye savaşından sonra Türkiye'ye hicret eden âlim Dr. Muhammed Fevzi Feyzullah Halebi Isparta'da vefat etti.