Dışişleri Bakanlığından yapılan açıklamada, Viyana Schwechat Havalimanı'nda THY yolcularının polis köpeğiyle aranmalarına tepki gösterildi.
Irak'ın Kerkük kentinde terörle mücadele güçlerine düzenlenen saldırıda 1 polis öldü.
Irak’ta bağımsızlık referandumunun yol açtığı gerilim had safhaya ulaştı. Peşmerge’nin çekildiği bölgelere yerleşen Şii milis gücü Haşbi Şabi’nin de bu noktalardan ayrıldığı
Kerkük operasyonundan önce 'gelsinler de görelim' diye meydan okuyan eski vali Necmeddin Kerim ortaya çıktı.
ABD Dışişleri Bakanı Rex Tillerson'ın 20-27 Ekim tarihleri arasında Riyad, Doha, İslamabad, Yeni Delhi ve Cenevre'ye ziyarette bulunacağı duyuruldu.
Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, "CE belgesi Uzakdoğu ülkelerinden, Çin, Tayvan, Vietnam gibi ülkelerden gelen ürünlerde sadece matbaa masrafı olan bir belge haline gelmiş. Tespitlerimize göre
Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, eski İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın istifa anını anlattı.
İslam dinini seçen ve Suriye'ye giden Jack'in anne ve babası, oğullarının PKK'nın elinden kurtarılmasını talep ediyor.
Suriye'nin İdlib şehrini büyük oranda kontrol eden muhalif grup Tahriru'ş Şam Heyeti'nin (HTŞ) lideri Ebu Muhammed Cevlani bir açıklama yayınladı.
Saat 20:09'da merkezi Akdeniz'in Girit Adası açıkları olan 4,0 büyüklüğünde bir deprem kaydedildi.
İsrail'de 'zorunlu askerlik' karşıtı protesto düzenleyen 40 Haredi Yahudisi'ni daha gözaltına aldı.
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in, 10 Kasım'da 'gövde gösterisi' yaparak istifa edeceği iddia edildi.
TRT Genel Müdürü İbrahim Eren, TRT World'ü lanse etmeye karar verdiklerinde, bir fark yaratmak istediklerini ve bunu da habercilik alanında yaptıklarını ifade etti.
Adana'da bulunan Misis Antik Kenti, yapılan kazı çalışmalarının ardından gün yüzüne çıkartılacak.
Yunanistan Hükümet Sözcüsü Canakopoulos, yaklaşık 85-90 uçağın iyileştirilmesi için ABD ile müzakerelerde bulunulduğunu söyledi.