Kar yağışı nedeniyle üç tırın makaslamasından dolayı İstanbul-Ankara Otoyolu'nun Bolu kesimi ulaşıma kapandı. Kapanan yolun yeniden trafiğe açılması için çalışma başlatıldı.
Hakkari belediyesince kentte ilk kez yapılan park ve oyun gruplarına kimliği belirsiz kişi veya kişilerce zarar verildi.
ABD ve İsrail’in Kudüs’ü İsrail’in başkenti ilan etmeye yönelik hamlelerine sert tepki gösteren Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Kudüs Müslümanların kırmızı çizgisidir.
Beyaz Saray, ABD Başkanı Donald Trump'ın, Kudüs ile ilgili beklenilen açıklamasını ertelediği bildirdi.
Alexandr Dugin, Türkiye'nin NATO'yla yaşadığı kriz ve darbe girişimi sonrası çarpıcı açıklamalarda bulundu.
İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani yaptığı açıklamada, Müslümanları bazı ülkelerin bölgede İsrail'le kurduğu ilişkilerdeki komploya karşı dikkatli olmaya çağırdı.
TUSKON'un 2014’teki genel kurulunda hükümete suçlamalar yöneltilirken salondaki iş adamları Rıza Nur Meral'i ayakta alkışlamıştı. Ancak, davada şüpheli olarak yargılanan iş adamları
11 Türk vatandaşının Macaristan'a iltica ettiği şeklindeki haberler yalanlandı
25-26 Kasımda yapılan AÖF vize sınav sonuçları açıklandı
Almanya Dışişleri Bakanı Sigmar Gabriel, Avrupa'nın siyasi açıdan zayıf kaldığını Türkiye, İran, ve Rusya'nın güçlendiğini söyledi.
Erzincan'da orduevi nizamiyesinde yakaladığı kediye işkence yapan askere disiplin cezası verildi.
Bakan Julide Sarıeroğlu, taşeron çalışanlara tam kadro verilmesi konusunda açıklamalarda bulunurken kapsamlı bir iş olduğunu ve en kısa sürede sonlandırmak istediklerini söyledi.
Tuzhurmatu ilçesinden kaçıp Erbil'e sığınan Kürt göçmenler, Haşdi Şabi'nin ihlallerini gündeme getirmek amacıyla BM ofisi önünde gösteri yaptı
İsrail Dışişleri Bakanı Emanuel Nahson, paylaştığı yazılı açıklamada, "Erdoğan tanısın ya da tanımasın, Kudüs Yahudilerin 3 bin yıllık, İsrail'in de 70 yıllık başkentidir." de
BM İnsan Hakları Yüksek Komiseri Hüseyin Arakanlı Müslümanların öldürüldüğünü, tecavüze uğradığını, sistematik olarak köylerinin, evlerinin ve mallarının harap edildiğini beli