İller Bankası, borcu olan belediyelerin listesini açıkladı. Listenin ilk beşinde AK Partili belediyeler yer aldı. En çok kredi borcu 1 milyar 73 milyon lira ile Bursa Büyükşehir Belediyesi�
Kamuflaj kıyafetlerini giyiyor, Rus bayrağı ya da ordudan olduklarını gösteren bir sembol taşımıyor, yaklaşık 3 bin kişiden oluşuyor ve ele geçirdikleri petrol sahalarının gelirinin 4'
Bakan Kaya, kadına şiddet ve çocukların cinsel istismarıyla ilgili cezalarda ‘iyi hal indirimi’ uygulanmaması amacıyla çalışma yaptıklarını açıkladı.
İsrail-Türkiye arasındaki anlaşma gereğince Türkiye Cumhuriyeti ile davalık olan Mavi Marmara saldırısı mağduru Zeki Kaya, devlete sulh önerdi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Moritanya, Senegal ve Mali'yi de kapsayan Afrika turuna Cezayir'den başlıyor. Erdoğan, Cezayir'i 'cumhurbaşkanı' sıfatıyla ikinci kez ziyaret edecek.
Yunanistan Cumhurbaşkanı, Avrupa Birliği'nin Türkiye'ye Lozan Antlaşması'nı hatırlatması gerektiğini söyledi.
E-ticaret devi Amazon, Mart ayı sonunda büyük bir lansmanla Türkiye’ye girmeye hazırlanıyor. Markanın yüzde 10 gibi pazarın altında bir komisyon oranıyla satışlara başlayacağı öğren
Esed rejimi muhalifi Suriyeli Kürt entelektüel ve Gelecek Partisi lideri Siamend Hajo 'PYD Kürtlerin değil PKK
Meksika Devlet Başkanı Enrique Pena Nieto, ABD’ye gerçekleştireceği ziyareti iptal etti.
Kilis'in Gülbaba köyünde vatandaşlar, Suriye sınırında konuşlu birliklere takviye amaçlı gönderilen Jandarma Özel Harekat (JÖH) ve Polis Özel Harekat (PÖH) ekiplerine sevgi gösterisind
İngiliz polisi, Leicester şehrinin Hinckley Road bölgesinde bir binada büyük çaplı bir patlama olduğunu duyurdu.
Irak ordusunun Musul kenti kırsalında IŞİD'lilerin saklandığı bir mağarayı vurması sonucu 30 IŞİD'linin öldüğü bildirildi.
Başbakan Binali Yıldırım Bursa'da AK Parti İl Kongresi'nde önemli açıklamalarda bulundu. Yıldırım, "Yerli otomobilin ilk örneğini 2019'da, seri üretimi 2020-2021'de bitirmiş olacağız"
Papua Yeni Gine'de 7.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
Üç liderin, telekonferans sistemiyle yaptığı görüşmede, Doğu Guta’yı konuştuğu belirtildi