Suriye'de sığınmacı kamplarını vuran şiddetli yağış ve sel, çadırlarını kaybeden 25 bin sivilin göç etmesine neden oldu.
Kars'taki Sarıkamış 9. Komando Tugay Komutanlığına bağlı bir tabur komando, TSK'nın sınır ötesindeki operasyonlarda görev almak üzere Şanlıurfa'ya uğurlandı.
Kamuoyunda Ergenekon olarak bilinen ve 11 yıldır devam eden davada sona yaklaşıldı. Savcının görüşüne karşı sanıkların beyanları alındı. Danıştay saldırısından tutuklu bulunan s
Kolombiya polisi, 6 Aralık’tan beri kayıp olan Prof. Dr. Ramazan Gençay’ın cesedine ulaştı.
Google, Türkiye'nin talebi üzerine bir kullanıcının açmış olduğu ve Türkiye topraklarının bir kısmını da içine alan Büyük Kürdistan haritasını kaldırdı.
Şanlıurfa'nın Bozova Kaymakamı Göker, ilçedeki bir akaryakıt istasyonunda patlama meydana geldiğini belirterek, çıkan yangının kontrol altına alındığını söyledi.
ABD Başkanı Trump, Suriye'den çekilme kararına eleştirilerin yükseldiği İsrail'e 'Size her yıl milyarlarca dolar veriyoruz, çok iyi olacaksınız' diye seslendi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç'u Beştepe'de kabul etti.
Venezuela'nın başkenti Caracas'ta 5.5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.
AK Parti Milletvekili Kenan Sofuoğlu'nun TBMM'de masasının üzerine ayaklarını uzatarak 'Emir Erlerim' diye yaptığı paylaşım sosyal medyada günün konusu oldu.
Suudi Arabistan, Kırgızistan'a sosyal altyapı projeleri için 3,7 milyon dolar tahsis etti
İdlib ve Lazkiye kırsalında 2 gündür süren ve sele dönüşen sağanak nedeniyle 11 sığınmacı kampı sular altında kaldı
Suudi Arabistan'da Dışişleri Bakanı olmak üzere birçok bakan değiştirildi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 49. Muhtarlar Toplantısı'nda konuştu.
Tesla ve Space X şirketlerinin kurucusu Elon Musk, Supercharger ağının Norveç’ten Türkiye’ye kadar uzanacağını açıkladı.