ABD Savunma Bakanı Mattis, Afganistan'a 3 bin asker daha göndereceklerini söyledi.
Filistin Devlet Başkanı Abbas, Hamas lideri Heniyye ile yaptığı telefon görüşmesinde Filistin siyasi bölünmüşlüğünün sonlandırılması konusunda atılan adımlardan memnun olduğunu s
İhvan'ın resmi sözcüsü Fehmi, Mısır'da gelecek yıl gerçekleştirilmesi planlanan cumhurbaşkanlığı seçimini tanımayacaklarını söyledi.
11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, TEOG'la ilgili yapılacak değişikliğin çok boyutlu olmasını umduğunu belirtti.
Fransa Dışişleri Bakanı Jean Yves Le Drian, referandumun uygunsuz olduğunu söyledi. Bağdat ve Erbil’i birbirleriyle görüşmeye davet etti.
İsveç'te yaşayan Türk kökenli siyasetçi Mikail Yüksel, sağ Liberal Merkez Partisi tarafından Eylül 2018'de yapılacak genel seçimde Göteborg kentinden birinci sırada milletvekili adayı g
Mardin' in Nusaybin ilçesi Çalıköyü mahallesinde devam eden operasyonlarda 1 uzman çavuş şehit oldu.
Barzani ile iyi ilişkilere sahip olan Türkiye’nin tüm IKBY unsurlarıyla arasının iyi olduğu söylenemez. Zaten Barzani’nin bağımsızlık için bu kadar bastırması, içeride yaşadığı s
Bir de şunu düşünün; yıllar yıllar boyunca sadece yanından geçilip gidilen bir yalnız meşe ağacı ne hisseder?
Felsefeci Prof. Teoman Duralı, evrim teorisinin İslam ile çelişmediğini söyledi.
Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas, Hamas'ın Gazze'deki İdari Komite'yi feshetmesini memnuniyetle karşıladığını söyledi.
IKBY Hükümeti Sözcüsü Dizayi, 25 eylülde gerçekleştirilecek olan bağımsızlık referandumuna ilişkin 'Halkın geleceği için daha iyi bir alternatif varsa değerlendirebiliriz. Ama şu an
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sarıeroğlu, taşeron işçilerin istihdam beklentisini karşılayabilmek için ciddi bir çalışma içinde olduklarını söyledi.
Askeri kaynaklardan alınan bilgiye göre, Musul'un batısında bulunan Mecarin köyünde bölgenin kontrolünü sağlayan Haşdi Aşair (Sünni aşiret güçleri) mensuplarının eğitildiği bir oku
İçişleri Bakanı Soylu, Merhum Menderesi anma törenine ilişkin, "Menderes'in ahı, onun hayır diliyle ettiği beddua 15 Temmuz akşamı Menderes'i idam edenlerin torunlarından çıkmıştır."