"EVET" zaferinin ardından yazılı açıklama yapan MHP Lideri "Yeni bir döneme girildi" dedi.
Sandıklar açıldıkça Hayır oyları yükseldi ancak Evet'in önüne geçemedi, CHP Genel Merkezi'nde de duygusal anlar yaşandı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan, 'Evet' cephesinde birleşen 3 parti liderine tebrik telefonu...
Yüksek Seçim Kurulunun(YSK) görme engelli vatandaşlar için bu yıl ilk defa yürürlüğe koyduğu oy şablonu ile görme engelli vatandaşlar ilk kez kendi başlarına oylarını kullandı.
Referandum sürecinde 'evet' kampanyalarının engellendiği Hollanda'da vatandaşların tercihi 'evet' oldu.
Kayseri ve Konya "Evet" dedi. İşte açılan sandıklardan gelen ilk sonuçlar...
Anadolu Ajansı'nın duyurduğu ilk sonuçlara göre Almanya, Hollanda ve Belçika'da 'evet' oyları önde. Belçika ve Hollanda'da 'evet'lerin oranı yüzde 75'in üstünde. Çin, Kazakistan ve Finla
FETÖ/PDY terör örgütü ele başı Fetullah Gülen'in doğduğu eski adı Korucuk olan Şehit Burak Karakoç Mahallesi'nde seçmenlerin çoğunluğu 'evet' dedi.
Gelen ilk sonuçlarda 'evet' oylarının önde olduğunu gören CHP'li vekil, düzenlediği basın toplantısında çok kızgındı.
16 Nisan halk oylamasının ilk sonuçlarıyla birlikte Fatih Portakal'ın yüz ifadesi sosyal medyada paylaşım rekorları kırıyor.
Birgün ve Cumhuriyet Gazeteleri referandum günü yine yaptıkları çarpıtma haberlerle gündeme geldi. Vatandaş ise yapılan algı operasyonuna isyan etti.
Anayasa değişikliği ile Türkiye'nin yönetim sistemi için 16 Nisan'da halk oylamasına gidildi. 81 ilde oy verme işlemi sona erdi, oylar sayılıyor.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Üsküdar'da oyunu kullandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı açıklamada, "Bu referandum sıradan bir halk oylaması değil. Yeni yönetim sisteminin, değ
Hindistan'ın Cammu Keşmir bölgesinin Srinagar kentinde hafta sonu yapılan ara seçimlerin ardından gerilim tırmandı. Hindistan güvenlik güçlerinin, araçlarına taş attığı gerekçesiyle
Bandırma Belediye Başkanı CHP'li Dursun Mirza, Kemal Kılıçdaroğlu'nun karşılanmasıyla ilgili açıklama yaptı.