Eski Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, 'kamu güvenliği tesis edildikten sonra yeni şartlarla yeni bir çözüm sürecine ihtiyaç olduğunu söyledi. Arınç, "Şimdi şüphesiz yeni süreç
Paris saldırılarında hayatını kaybedenlerden Valentin Ribet'ın annesi, Belçika'ya terör faaliyetlerindeki ihmallerinden dolayı dava açacak.
Kocaeli'nin Çayırova İlçesi'nde bulunan özel bir hastanede anjiyo olan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli hastaneden çıktı.
Azerbaycan'da, tarihe 'Kanlı Ocak' olarak geçen 20 Ocak Katliamı'nın kurbanları anıldı.
Terör örgütü IŞİD, Suriye'nin Deyr Ez Zor kentine yaptığı saldırı sırasında rehin aldığı 400 dolayındaki sivilden 270'ini serbest bıraktı.
Vietnam, Çin'in Haiyang Shiyou petrol platformunu Güney Çin Denizi'ne taşımasının gerginliğe neden olacağı uyarısında bulundu.
Londra merkezli FGE Danışmanlık Şirketi Petrol Uzmanı Kazokoğlu: Brent tipi petrolün varil fiyatının 20 dolarlar seviyelerine düşmesi mümkün
Brent ham petrolünün varil fiyatı 29 doların altına düşerken, ABD ham petrolünün varil fiyatı da 28 doların altını gördü.
İran’ın nükleer programıyla ilgili Birleşmiş Milletler’in daimi üyesi beş ülke ve Almanya (P5+1) arasında yapılan müzakereler sonuç verdi, İran üzerindeki ambargolar kalktı.
Yıllardır uluslararası toplum tarafından uygulanan ambargoların kalkmasıyla, İran küresel ekonomiye entegre olmaya hazırlanıyor. Yaptırımlar nedeniyle ağır bedel ödeyen İran, şimdi ya
Avrupa Konseyi Başkanı Tusk, iki ay içerisinde mülteci krizine bir çözüm bulunamadığı takdirde, Schengen'in tarih olacağını söyledi.
Rum lider Nikos Anastasiadis, Güney Kıbrıs Rum kesiminin resmi dili olan Türkçe'nin Avrupa Birliği resmi dilleri arasında yerini alması için çalışma başlattığı belirtildi.
Diyarbakır İl Sağlık Müdürlüğü Acil Hizmetler Başhekimliği'ne bağlı 112 ambulanslarının, Çınar saldırısı sonrasında olaya gereğince müdahale etmediği iddiaları üzerine soruş
Afrika için 2016 yılı değişim ile statüko arasında tercihi etkileyecek bir dönemeç olacak. Kıtada birçok ülkede seçimler yapılacakken, kıtlık ve iç savaşlar ile büyük güçlerin k�
Suriye’de savaş başladığında 10- 11 yaşlarında olan çocuklardan hayatta kalabilenler şimdi 16- 17 yaşlarındalar. Çocukluklarını yaşayamadan büyümek zorunda kalan bu nesil, bir zamanl