İstanbul Emniyeti tarafından, 'Paralel Yapı'nın Cumhurbaşkanı dahil tüm kabineyi 'Hükümeti devirmek' amacıyla dinlediği soruşturmada gözaltına alınan 21 şüpheli arasında, 'Paralel Ya
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ve Enerji Bakanlığı'nın üzerinde çalıştığı 'sosyal tarife' projesi kapsamında, dar gelirli vatandaşın elektrik faturasının bir bölümü devlet
CHP'li Atilla Kart'tan AK Parti'ye çok ağır suçlama: AK Parti'nin başkanlık sistemiyle ilgili olarak gizli bir hedefi var.
İngiltere'nin The Guardian gazetesi, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın hesabından atılan ilk tweet'i haber konusu yaptı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, neredeyse bir asırdır yürürlükte olan yasağı kaldırdı ve ortaya bu fotoğraf çıktı.
Yaklaşık 10.5 milyon emekli Temmuz'da zam alacak. Enflasyon öngörüldüğü gibi çıkarsa, SSK, Bağ-Kur ve memur emeklilerinin zammı aynı olacak.
AK Partili Burhan Kuzu, katıldığı bir TV programında Süleyman Demirel ve Tansu Çiller arasında yaşanan çarpıcı bir olayı anlattı.
Eski YARSAV'cı Ömer Faruk Eminağaoğlu siyasete soyundu. Eminağaoğlu, Yargıdaki görevlerinden istifa ederek CHP'de siyaset yapmaya hazırlanıyor.
Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun başmüşavirleri Ali Sarıkaya, Ertan Aydın, Taha Özhan, Vedat Bilgin ve Emine Nur Günay AK Parti'den aday adayı olmak için kamu görevlerinden istifa etti.
ABD Başkanı Obama, IŞİD'in elinde rehine olan ABD'li insani yardım kuruluşu çalışanı Mueller'in öldüğünü doğruladı
Twitter'daki Fuat Avni hesabıyla ilgili 10'a yakın polisin bilgi sızdırdığı ve idari soruşturma başlatıldığı duyuruldu.
Milletvekili aday adaylığı için kamu görevlileri için istifa süresi 17.00'de doluyor. Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki ve TCDD Genel Müdürü Süleyman Karaman son gü
Anayasa Mahkemesi'nin yeni başkanı Zühtü Arslan oldu. Yargıtay Başkanlığı'na ise İsmail Rüştü Cirit seçildi. Haşim Kılıç emeklilik dilekçesini hemen verdi. "Siyasi projem yok" dedi.
IŞİD'in geçtiğimiz günlerde yakarak öldürdüğü Ürdünlü pilotun son görüntüleri çok konuşulmuş, pilotun sessiz sakin hali dikkat çekmişti. Muaz Kesasibe'yi feci şekilde yakarak öl
AYM seçiminin ardından açıklamalarda bulunan Haşim Kılıç, seçimi neden ertelendiğine açıklık getirerek "Adaylarım kulis çalışmaları için benden süre istedi. Ben de iki kere erteled