Cerablus'a gelen Kızılay ekipleri, ÖSO'ye bağlı askerlerin yoğun güvenlik önlemi almasının ardından Şehitler Meydanı'nda sıcak yemek dağıttı
Fransa'daki tesettür mayo yasağı, İngiltere'nin başkenti Londra'da düzenlenen gösteriyle protesto edildi.
Cerablus'giren ÖSO muhalifleri sokaklarda uydular. İşte nedeni...
Sultan Murat Tugayı'nın lideri Albay Ahmed Osman sonraki hedefin Mare olduğunu açıkladı.
Azeri Ortadoğu uzmanı, Ankara'nın, Moskova ve Tahran ile birlik olarak ABD'yi Suriye’den çıkartıyor
Terör örgütü IŞİD'den temizlendikten sonra kontrolün ÖSO'ya geçtiği Cerablus'ta, halk Türkiye'ye teşekkür ediyor.
15 Temmuz'un üzerinden 1,5 ay geçmesine rağmen Türkiye'nin bütün girişimlerine rağmen, İngilizler Gülen'in darbe girişimini yeni anladı.
Cerablus’un kısa bir sürede DAEŞ’ten geri alınması,bölgenin 3 yıldır neden örgütten temizlenemediği sorusunu akla getirdi. Uzmanlara göre bu küresel bir oyundu ve Fırat Kalkanı ile so
Terör örgütü PYD kontrolündeki Cerablus Askeri Meclisi, TSK ve ÖSO'nun Cerablus'un güneyine yönelmesi durumunda, müdahale edeceklerini açıkladı.
Sosyal medyada gece boyunca yaşanan kesintilerin nedeninin kontrollü engelleme olduğu belirtiliyor
Fırat Kalkanı operasyonuyla IŞİD ve PYD tehlikesine müdahale eden Türkiye, sınırdan 15-20 km içeride ÖSO için üs ve kontrol noktaları kuracak. Kısa sürede sayısı 4 bine çıkarılacak
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Şavşat’tan Artvin’e giderken dağlık bölgede pusu kuran PKK’lı teröristlerin roketatarlı saldırısına uğramaktan kılpayı kurtuldu.
ÖSO, önceliklerinin kenti, sivillerin geri dönebileceği hale getirmek olduğunu ve Türkiye'nin bu konuda destek sözü verdiğini belirtti.
Cerablus'a giren ÖSO içerisinde yer alan Sultan Murat Tugaylarının komutanlarından Ali Şeyh Salih önce Çobanbey'e ardından Menbiç'e ilerleyeceklerini söyledi.
Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş ve İl Emniyet Müdürü Osman Babadağı'nın 15 Temmuz gecesi yaptıkları mücadele anındaki telsiz konuşmaları ortaya çıktı.