Bir savaş olur mu ve olursa boyutlar n’olur? Bu önceden kestirilemez. Unutulmasın ki, 30-40 milyon insanın öldüğüBirinci Dünya Savaşı, Avusturya- Macaristan İmparatorluğu Veliahdi, /Arş
Vlasenica-Kladanj karayoluna yakın bir mevkide, Bosna savaşında katledilen en az 5 kişiye ait kemikler bulundu.
ÖSYM tarafından üniversitelere ek yerleştirme sonuçları açıklandı. Kayıt hakkı kazanan adaylar, sonuçlara "https://sonuc.osym.gov.tr" adresinden ulaşabilecek.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, sosyal medyadaki paylaşımı nedeniyle hakkında idari soruşturma başlattığı Salih Zeki Çakıroğlu’nun iş akdine son verdi. Çakıroğlu büyük tepki çeke
Avrupa Parlamentosu, üye ülkelerdeki halka açık alanlarda reklamsız ve kişisel verilerin güvence altına alındığı ücretsiz internet projesini onayladı.
Myanmar'da Budist milliyetçilerin, "Arakanlı Müslümanlar kendi evlerini ateşe veriyor" iddiasına kanıt olarak gösterdiği fotoğraflardaki kişilerin Hindu Budistler olduğu ortaya çıktı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Rusya’dan S-400 füze sistemleri alımıyla ilgili anlaşmanın imzalandığı ve kaporanun yatırıldığı sözleri ardından, Moskova’dan da “Türkiye’nin S-400 si
Katalonya'nın 1 Ekimde yapmak istediği bağımsızlık referandumunun askıya alınmasının ardından bugün bağımsızlık yanlıları, Barcelona'da büyük 'bağımsızlık' gösterisi yaptı.
Siirt merkeze bağlı Aktaş Köyü'nde çocukların boş arazide bulup köye getirerek kapağını açtıkları varilden yayılan gaz nedeniyle zehirlenen 30 kişi hastanelere kaldırıldı. Köy AFA
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi çalışanı Salih Zeki Çakıroğlu, sosyal medyada yaptığı 'yaverler' paylaşımı yüzünden soruşturma yedi.
BM, 25 Ağustos'tan bu yana Myanmar’daki şiddet olaylarından kaçarak Bangladeş’e sığınan Arakanlı Müslüman sayısının 313 bine ulaştığını duyurdu.
İsrail’in Istanbul Başkonsolosu Shai Cohen, İsrail'in 'bağımsız Kürdistan'a yönelik desteğine ilişkin haberler hakkında açıklama yaptı. Cohen, Irak Kürt Bölgesel Yönetimi’nde yapıl
Sözcü yazarı Zeynep Gürcanlı, eski Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanlığı için aday gösterilmesinin gündemde olduğunu iddia etti.
İhvan'ın resmi sözcüsü Talat Fehmi, Mısır'daki gençlerin yargısız infaz edildiğini söyledi. Fehmi, 'Ülkede orman kanunlarının uygulanması ve bozuk bir devlet siyasetinin devam etmesi �
Elbette, ilahî cezalandırmalarda, depremler, tufanlar, salgın hastalıklar vs. de vardır, ama, bütün tabiî felaketleri sadece ilahî ceza ile izaha kalkışınca, çok daha ahlâksızlık için