Ermenilerin katlettiği iki yaşındaki Zehra bebek ve diğer Azerbaycanlı çocukların hikayesinin anlatıldığı "Serhat" isimli belgesel film Bakü'de gösterildi.
İslâm yalnızca ibadeti ve ahireti anlatmaz, müminlerin dünya hayatında riayet edecekleri bazı kaideler de koyar ve buyruklar da verir. Buradan hareketle kimse, meselâ ibadet alanını kasteder
Araçlardaki cam filmi ile ilgili düzenlemeye çeşitli nedenlerle tepki gösteren vatandaşlar, yasağın kaldırılması talebiyle KDK'ya başvurdu.
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Kaya, "Mühendislik bölümünde okuyan kızlarımıza destek oluyoruz. Hem burs veriyoruz hem de onlara mentörlük sağlıyoruz. Mezun oldukları alanlarda çalı�
Irak’ta Erbil ile Bağdat’ı karşı karşıya getiren sorunların kökeni olarak gösterilen bütçe paylaşımı yine kriz meselesi oldu. Merkezi hükümet, 2018 yılı bütçe tasarısında IKBY�
Prizren'e bağlı Pouske ve Manastirica köylerindeki ilköğretim okullarında düzenlenen törenlerde, yaklaşık 60 öğrenciye Türkçe kursu sertifikaları verildi.
İstanbul 14. Ağır Ceza Mahkemesi, Enis Berberoğlu hakkında verilen 25 yıllık hapis cezasına ilişkin bozma kararını usul ve yasaya aykırı bularak, dosyayı iade etti.
Eski Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) Başkanı Mesud Barzani, referandum sonrası ABD'nin tutumunundan dolayı şok olduklarını söyledi ve Rusya'ya yakınlaşma mesajı verdi. Barzani, refera
İskoç parlamentosunda verilen alarm üzerine tahliye başladı
Topkapı Sarayı'nda bulunan 200 binin üzerinde evrak ve on binlerce defter, Başbakanlık Osmanlı Arşivi Külliyesi'ne taşınıyor.
DOST partisi lideri Mestan, Bulgaristan'daki Türklere azınlık statüsü verilmesini istedi. Başbakan Yardımcısı Karakaçanov, Mestan’ın taleplerinin “provokatif” olduğunu savunarak, savcı
Uşak’ta sosyal medya üzerinden başlayan arkadaşlık, dolandırıcılığa dönüştü. Gömü bulduğunu söyleyen arkadaşının altınlarını satın alan C.E soluğu emniyette aldı.
Milli Eğitim Bakanlığı, Twitter hesabı üzerinden yayınladığı açıklamada, FETÖ ile iltisakı veya aidiyeti tespit edilen toplam 2 bin 274 kurumun kapatıldığını duyurdu.
Başbakan, çocuklarının vergi kaçırdığı iddiasını İstanbul'da en çok vergi ödeyenlere verilen belgeyi göstererek çürüttü.
Türkiye'nin Oscar aday adayı filmi Ayla, ilk haftasında 621 bin 919 kişi tarafından izlendi.