Suriye'de Esed rejiminin kuşatmasındaki Doğu Guta'da yaşananları sosyal medyadan dünyaya duyuran Nur ve Ela kardeşler, muhteşem bir gece yarısı operasyonuyla Derkuş'tan alınıp Türkiye'ye
Meclis Başkanı İsmail Kahraman, TBMM'deki Çanakkale konulu gösteride kadın oyuncuların sahneye çıkmasını engellediği iddialarını yanıtladı. Kahraman, ''Yapılacak şey ne? Sadece ve sa
Her fırsatta Filistin halkının yanında durduğunu gösteren ve İsrail karşıtı eylemler ile gündeme gelen Celtic taraftarları, İsrail'in 17 kişiyi öldürmesi nedeniyle tribünlerde bayrakl
MİT'in Kosova istihbaratıyla ortak düzenlediği operasyonla yakalanan 6 örgüt mensubunun Türkiye'ye getirilmesi sayesinde, örgüte ağır bir darbe daha vurulmuş oldu.
Dünya Müslüman Alimler Birliği, dünya ülkeleri halklarına, Filistinlilerin evlerine dönüş hakkına destek olmak için meydanlar ile elçilikler önünde gösteri yapma çağrısında bulundu
ABD’nin St. Petersburg Başkonsolosluğu’nun bulunduğu binadaki Amerikan bayrağının bu akşam indirilerek söküldüğü bildirildi.
Kosova Cumhurbaşkanı Thaçi, FETÖ/PDY'nin 6 üst düzey mensubunun sınır dışı edilmesinin gerekçesinin ulusal güvenliğin tehlike altına girmesi olduğunu söyledi.
MİT, Kosova istihbaratıyla etkin iş birliği içinde gerçekleştirdiği operasyonla, FETÖ'nün Balkan yapılanmasına ilişkin operasyonuyla örgüte ağır bir darbe daha indirdi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Pendik İlçe Kongresi'nde konuşuyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Afrin'de 3 bin 821 etkisiz hale getirildiğini açıkladı.
İzmir'de Ödemiş Devlet Hastanesi'nin açılışında konuşan Başbakan Yıldırım, Terör örgütü YPG ile Türkiye arasında arabuluculuk yapma teklifinde bulunan Fransa Cumhurbaşkanı Macron'
Esed rejimi ve destekçilerinin hava saldırılarını sürdürdüğü İdlib'de binlerce sivil, saldırıların durdurulması için gösteri yaptı. Gösteriler sırasında Türkiye'nin gözlem nokta
Hürriyet Gazetesi yazarı Fatih Çekirge bölgemizde yaşanan sorunların perde arkasını köşesinde değerlendirdi.
Yeni Şafak gazetesi yazarı İsmail Kılıçarslan, kendileri Üveysi olarak tanıtan bir grubun faaliyetlerini köşesine taşıdı.
Star gazetesi yazarı Selahaddin Çakırgil, Trump'ın Suriye'den çekiceğiz açıklamasını köşesinde değerlendirdi.
Sabah gazetesi yazarı Fahrettin Altun Trump'ın Suriye'den çekileceğiz açıklamasını köşesinde değerlendirdi.