Burkina Faso Ordusu'nun, yönetime el koyan darbecilere silah bırakmaları çağrısında bulunduğu bildirildi.
90’larda merkez medya JİTEM’den bahsetmiyor, onu yok sayıyor, onun günahlarını örtüyordu. Şimdi de aynı merkez medya o muameleyi yine PKK’nın JİTEM’i YDG-H’ye yapıyor. Onu görmüyor,
Lübnan'ın başkenti Beyrut'ta "yolsuzluk ve çöp krizi" protesto edildi.
ABD'de yaşayan Mısırlılar, New York'a gelmeyi planlayan Mısır Cumhurbaşkanı Sisi'yi, üzerinde Rabia işareti bulunan otobüsle bir protesto gerçekleştirdi.
Avrupa Komisyonunun Genişlemeden Sorumlu Üyesi Hahn, "Türk arkadaşlarımız da kabul ederse AB programlarından Türkiye'ye 1 milyar avroya kadar destek sağlanabilir" dedi.
Nijer’de Boko Haram’dan kaçan binlerce sığınmacı kamplara çok zor hayat şartlarında yaşamaya çalışıyor
Bugün Ankara'da 14 sivil toplum kuruluşu öncülüğünde, artan terör olayları ve protesto gösterilerinde yükselen tansiyona karşı eylem yapılacak
Acılı aileye oğullarının öldüğü haberinin kameralar ve objektifler karşısında verilmesi çok yadırgandı ve büyük tepki çekti.
Afrika ülkesi Zimbabve'nin 91 yaşındaki devlet başkanı Robert Mugabe, parlamento açılışında eski konuşmasını yeniden okudu. Başkanın istifasını isteyen muhalefet partisi, ilerleyen ya
Macaristan polisi, Sırbistan sınırından ülkeye girmek için protesto yapan mültecilere karşı göz yaşartıcı gaz ve tazyikli su kullandı.
Gelecek iki yıl, dünyada sıcaklık rekoru kırılabilir. Dünyanın yeni bir El Nino dönemine gireceğini tahmin eden İngiliz meteoroloji uzmanları, dünyanın iklim sisteminde yaşanacak deği�
Macar kameramanın taktığı çelmeyle ilgili ilk kez konuştu.
Ağrı Dağı'nda Özel kuvvetlerin yaptığı operasyonla 3 terörist etkisiz hale getirilirken çok sayıda mühimmata el konuldu.
NATO Askeri Komite Genelkurmay Başkanları Konferansı'nın açılışında konuşan Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar, PKK'nın Suriye ve Irak'taki durumdan faydalanarak uluslararası toplum nazarı
Sokağa çıkma yasağı kalktı, Cizre'den ilk görüntüler geldi. Çatışmalar sırasında kalp krizi geçirerek yaşamını yitiren Mehmet Emin Açık'ın cenazesi hala evde bekliyor.