ABD dergisi Foreign Affairs'te, Doğu illerinde ve kırsalda tarihi bir yenilgi alan PKK'ya talimat gibi bir makale yayınlandı.
İstanbul Vezneciler'de düzenlenen terör saldırısında kullanılan ve uzaktan kumandayla patlatıldığı üzerinde durulan aracın kiralık olduğu ve kiralandığı yerin tespit edildiği belirt
Güvenlik güçlerinin yaptığı operasyonda bomba yüklü araç bulundu. Bomba yüklü aracın valilik binasına 200 metre mesafede olduğu öğrenildi.
ODTÜ'de geliştirilen ve Güneş enerjisi kullanılarak, kirli suyu içme suyuna dönüştüren "Parabosol" isimli proje, Afrika'daki su probleminin çözümüne katkı sağlayacak.
Türkiye Ermenileri Patrik Genel Vekili Aram Ateşyan Almanya'nın Ermeni tasarısını kabulünü 'Ermeni Milletinin emperyalist güçler tarafından kullanılması olarak tanımladı
Suudi Arabistan öncülüğünde 34 ülkenin dahil olduğu tatbikatın ardından, Riyad merkezli bir ordu koordinasyon merkezi kurulacağı öğrenildi.
1967 yılında İsrail'in filistin'e ait yerleri işgal ettiği gün olan Nekse Günü'nün anma törenlinde konuşan eski Filistin Kudüs İşleri Bakanı Abdulkadir "İsrail, tüm çabalarına rağm
Kastamonu'da yaşayan Ermeni kökenli vatandaşlar, Almanya'nın 1915 olayları ile ilgili kararına tepki gösterdi.
Uzmanlar bilinçsiz kullanılan antibiyotiğin bakterileri çoğalttığını kaydetti.
Cahit Zarifoğlunun sanat anlayışı, şiirleri ve düşünceleri, vefatının 29. yılında memleketi Kahramanmaraşta düzenlenen sempozyumda ele alınıyor
Soykırım kararı sonrası konuşan Cem Özdemir, 'Benim kökenimde Enver paşa değil, Ermenileri koruyan Kütahya valisi var' dedi.
Bütün bir ülkenin harabeye döndüğü ve yüzbinlerin hayatını kaybettiği ve milyonların perişan olduğuSuriye Buhranının geçtiği merhalelere dün -özetle- değinilmişti.
Özyeğin Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mesut Hakkı Caşın, 'PKK yenileceğini anladığı için 'Kaçabilen kaçsın' talimatı verdi' dedi.
Beşşar Esedin üç sene önce bir İstanbul gazetesi olan Cumhuriyette 4 gün boyu yayımlanan röportajındaki ifadesi ilginçti: Erdoğanla, aile boyu bile dost olmuştuk. Ama, o İkhwan k
Afganistan'da Taliban kuvvetleri 4 yolcu otobüsünü durdurarak 200 kişiyi kaçırdı. Kaçırdığı kişilerin çoğunu serbest bırakan grubun elinde tuttukları rehinelerin asker olduğundan ş�