Türkiye için üretilen askeri uçak, test uçuşu için havalanırken çakıldı. En az 3 kişi öldü. Uçaktaki tüm personelin İspanyol olduğu açıklandı.
Türkiye’de yaşayan Japon Keisuke Wakizaka, MHP’nin organizasyonlarına katılıyor ve bu partiyi çok sevdiğini söylüyor. “Japonya'da MHP'yi anlatıyorum” diyor.
Yurtdışında yaşayan 2 milyon 800 binin üzerinde Türk seçmen, milletvekili genel seçimi için 8 Mayıs'ta oy kullanmaya başladı. Almanya'da ilk gün yaklaşık 4 bin 800 kişi oy kullandı.
Baykanur Roscosmos üssünden 28 Nisan'da ateşlendikten kısa süre sonra kontrolden çıkan Progress uzay kapsülü, Dünya'ya düştü. Progress'in sabah erken saatlerde Pasifik üzerinde yanarak y
Alman otomotiv firmasının geliştirdiği sürücüsüz kamyon ABD'nin Nevada eyaletinde test sürüşlerine başlayacak. Kamyona resmi plakası verildi
Yağış Marmara'da öğlene kadar sürecek. Ankara, Konya, Çankırı, Çorum, Kırıkkale, Isparta ve Burdur’da da kuvvetli yağış bekleniyor.
Filistin yönetimi, Netanyahu liderliğinde kurulacak yeni sağcı hükümet ile kabinede yer alması beklenen ırkçı ve ayrımcı isimlere tepki gösterdi.
Çin, dünyanın ilk insansız fabrikasını kuruyor. Fabrikada tüm üretimi robotlar yapacak
Dünya basını, İsrail'e inen Suudi Arabistan uçağını konuşuyor.
Makedonya'nın başkenti Üsküp'te önceki akşam başlayan protestolar devam ediyor. Meclis binası önünde toplanan yaklaşık 4 bin kişi hükümetin istifasını istedi.
HAMAS (Filistin İslami Direniş Hareketi) kurucusu Şeyh Yasin için Lima Hatir tarafından kaleme alınan ve Filistin Enformasyon Merkezi tarafından yayınlanan metin, Şeyh Ahmed Yasin'in nasıl b
Almanya'da aşırı sağcı örgüte ülke çapında operasyon düzenlendi, cami ve mülteci yurtlarına saldırı planladığı belirtilen 4 kişi gözaltına alındı.
Makedonya'nın başkenti Üsküp'teki Başbakanlık binası önünde toplanan bir grup, binaya yumurta ve taş atıp hükümetin istifasını istedi, 55 kişi yaralandı, 20 kişi gözaltında
Suriye yönetiminden alındıktan sonra ABD’ye ait bir gemide imha edilen kimyasal maddelerin atıklarının Almanya’da sürdürülen imhasının tamamlandığı bildirildi
Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin`in IMF`ye alternatif olan 100 milyar dolarlık BRICS fonunun kurulması için onay verdiği belirtildi.