Güney Kore'de savcılar, Devlet Başkanı Park Geun-hye hakkındaki siyasi skandalla ilgili olarak Samsung'un ofisine baskın düzenledi.
İsrailli milletvekili ve bakanlar, Mescid-i Aksa’ya girebilmek için Netanyahu’ya baskı yapacak.
Ahmet Taşgetiren: Ben yaşanan süreci “Türkiye’nin Türkiye olma, İslam dünyasının İslam dünyası olma mücadelesi” diye tanımlıyorum. Türkiye cephe hattında.
Bütün dünyanın beklediği gün sonunda geldi. Bugün ABD
Edirne Valiliği, kentte protesto eylemi, oturma eylemi, basın açıklaması, yürüyüş, stant kurma, imza kampanyası ve bildiri dağıtma gibi etkinliklerin 30 Kasım tarihine kadar yasaklandığ
ABD'de başkanlık seçimlerinde son viraja girildi. Aylardır konuşulan seçime saatler kaldı. İsmi medyada zikredilmeyen birçok aday olsa da başkanlık için öne çıkan sadece iki isim var: H
Esenyurt'ta annesi tarafından çöp konteynerine atılan yeni doğmuş bebeği kağıt toplayıcısı buldu.
Konya operasyonunda deşifre edilen 44 pilot, itirafçı oldu. Pilotlar, "Örgütün puan sistemiyle 5 alanı F-16 pilotu, 1 alanı ise yer subayı yaptılar" dedi.
Almanya’dan kaçarak DAEŞ saflarına karışan Trabzonlu B.A.’nın, irtibata geçtiği ailesine “Türkiye’ye saldırı düzenleyen bir örgütün içinde olamam. Buradan kaçmak istiyorum” diyer
Almanya’da, Türkiye'nin Hannover Başkonsolosluğu personeline ait diplomatik plakalı aracın kundaklandığı bildirildi.
Cumhuriyet’e operasyon ve HDP milletvekillerinin tutuklanması, Almanya ile Türkiye arasında gerilimi tırmandırdı.
Suriye Devlet Başkanı Esed, Halep'te öldürülen çocuklarla ilgili öyle bir cevap verdi ki dünya kamuoyunda tepkilere neden oldu.
Gelidonya Feneri, Antalya'nın en güney ucunda... Fener, 72 yıldır, üç nesil, Demir ailesine emanet. Aile üyeleri, yürüyerek bile zor ulaşılan fenerde tam 67 yıl geçirdi. Son dönemde ise
Dünya çapında tüm akıllı telefonların yüzde 87,7'sinde Android yüklü.
Türkiye’den Almanya’ya iltica başvurularının 2016 yılının ilk 9 ayında, geçen yılki sayının 2 katını aştığı belirtildi.