Makedonyalı insani yardım gönüllüsü ve Mavi Marmara aktivisti Yasmin Recepi, uluslararası toplumun 69 yıldır "Filistin sorununda sınıfta kaldığını" söyledi.
Konya’da evinin bahçesinde 300 kök Hint keneviri yetiştirirken polis ekiplerince yakalanan kadın, bitkilerin esrar maddesi olduğunu bilmediğini iddia etti.
Almanya’nın Konstanz kentindeki bir gece kulübünde etrafa ateş açan saldırgan bir kişiyi öldürdü, 7 kişiyi de yaraladı.
Filistin Hizmetler ve Araştırma Merkezi Başkanı Zimmerman, İsrail'in Mescid-i Aksa'ya yönelik ihlallerini eleştirdi.
Saadet Partisi, pazar günü Yenikapı'da gerçekleştireceği Kudüs mitingi için, dünyaca ünlü futbolcu Christiano Ronaldo'dan sonra, Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro'yu da davet etti.
Almanya Büyükelçiliği binasının bir kısımda tuvalet ve banyo tadilatı yapan inşaat firması, iş bitiminin ardından Büyükelçiliğin sözleşmede yer alan paranın büyük bir kısmını
Konya'da FETÖ soruşturması kapsamında 534 sanık hakkında hazırlanan iddianamede örgütün, üyelerine Cumhurbaşkanı Erdoğan'a "aralıksız" beddua edilmesi için talimat verdiği belirtildi
Uzmanlar İstanbul'da son zamanlarda ardı ardına yaşanan yağışları değerlendirdi. Son yaşanan yağışın ise 'süper hücre' olduğu belirtildi. ABD ve Japonya gibi ülkelerde yaşanan 'kas�
Kudüs ve Filistin Mes’elesi sadece bir coğrafya veya etnik unsurun değil, bütün Müslümanların temel mes’elesidir. Ama, BM tarafından, Filistin’in tek legal temsilcisiolarak tanınan El’F
İngiliz sömürge yönetiminin uygulamalarına karşı çıkarak 1950'de isyan başlatan "Mau Mau" hareketi Kenya'nın bağımsızlığına büyük katkı sağladı
Kuzey Kore bir füze denemesi daha gerçekleştirdi. Japonya füzenin Japon özel ekonomik bölgesine düşmüş olabileceğini duyurdu.
Rusya’nın 2018’de gerçekleşecek başkanlık seçimi, devam eden hibrit III. Dünya Savaşının gölgesinde geçecek gibi görünüyor.
Almanya'nın Hamburg kentinde bir adam etrafındaki kişilere bıçakla saldırdı. Bir kişinin öldüğü ve çok sayıda yaralının olduğu belirtiliyor.
İsrailli yazarlara göre, Mescid-i Aksa'nın kapılarına konulan dedektörleri kaldırarak geri adım atan Netanyahu, aşırı sağcılara "Biz hâlâ güçlüyüz" mesajı vermek için tansiyonu bi
Beyaz Saray yeni İletişim Direktörü Anthony Scaramucci'nin, ABD Başkanı Donald Trump'ın çok yakın çalışma arkadaşları hakkında ağır sözler sarf ettiği ortaya çıktı.