Hint Okyanusu, Aden Körfezi, Arap Denizi ve Somali açıklarında deniz haydutluğu ile mücadelede sancak gemisi olan TCG Gemlik firkateyni Cibuti Limanı'na demirledi.
Alman Frankfurter Allgemeine Sonntagszeitung gazetesi, Rusya ve Türkiye ile ilgili önemli bir iddiada bulundu...
NASA, uzay aracı "New Horizons" tarafından çekilen, "gizemli gezegen" olarak bilinen Plüton'un yeni fotoğraflarını yayımladı.
Şırnak-Uludere yolunda kontrol noktasındaki polis ekibine bu sabah PKK'lılar bomba yüklü araç ve uzun namlulu silahlarla saldırdı. 2 polis memuru şehit oldu, 5 polis memuru yaralandı.
Son dönemlerde saldırılarını artıran PKK'da örgütün üst yönetiminin izlenecek strateji konusunda yaptığı toplantıda anlaşmazlığa düştüğü ortaya çıktı.
Sokağa çıkma yasağı kalktı, Cizre'den ilk görüntüler geldi. Çatışmalar sırasında kalp krizi geçirerek yaşamını yitiren Mehmet Emin Açık'ın cenazesi hala evde bekliyor.
HDP'li Zeydan'ın hain saldırıdan önce Dağlıca taburunu ziyaret ettiği görüntüler yayınlandı...
IKBY Başkanı Barzani, Türkiye'nin Güneydoğusu'nda son günlerde yaşanan gelişmelerden üzüntü duyduğunu açıkladı
Bağdat’ta Sadr bölgesinde bir stadyum inşaatında çalışan 18 Türk işçiyi kaçıran Şii grup, işçilerin isimlerini ve grubun taleplerini okudukları bir video yayınladı. Videoda, işçil
Çözüm sürecinden sonra girilen çatışma ortamı Diyarbakır’da karamsar bir hava yarattı. Diken üstündeki şehir ‘bundan sonra ne olacak?’ diye soruyor. Ayşe Karabat, Diyarbakır'da, halk
ABD yönetimi, CIA'in 11 Eylül saldırıları sonrası Guantanamo'ya hapsettiği Ebu Zübeyde'nin işkence notlarının açıklanmasını yasakladı. Ebu Zübeyde, notlarında bir ayda 83 kez suda bo
Cizre’de hayatını kaybeden 12 yaşındaki çocukla ilgili PKK yandaşları Filistin’de çekilen bir görüntüyü kullanarak manipülasyon yaptı.
şgal rejiminin Mısır'ın başkenti Kahire'deki büyükelçiliği 4 yıl kapalı kaldıktan sonra dün (9 Eylül Çarşamba) yeniden açıldı. Törene işgal rejimi Dışişleri Bakanlığı Genel
IŞİD Suriye’nin doğusundaki Deyr Ez Zor kentinde rejimin elindeki askeri havaalanını ele geçirmek için saldırı başlattı. Havaalanında ilerleme kaydeden IŞİD'e göre, 94 asker öldü.
PKK saldırıları sonrası çeşitli kentlerdeki protesto gösterileri sırasında araçları taşlanan Diyarbakırlı otobüs şoförleri bir gün kontak kapattıktan sonra yeniden yollarda. Yaşad�