Afganistan Türk Görev Kuvvet Komutanlığı tarafından 80 Afgan öğrenciye kışlık mont ve ayakkabı dağıtımı gerçekleştirildi.
Suriye’deki iç savaşa diplomatik çözüm hedefiyle İsviçre’nin Cenevre kentinde başlayan müzakereler devam ediyor.
Nijerya’da Boko Haram terör örgütünün Maiduguri kentine düzenlediği saldırıda 8’i çocuk en az 65 kişinin öldüğü belirtildi.
STAR’a konuşan Kürt lider Fuat Aliko, terör örgütü PKK’nın Suriye uzantısı PYD’nin Suriye’deki Kürtler’in yüzde yirmisini bile temsil etmediğini belirterek, ‘PYD uygulamalarının Es
Birleşmiş Milletler'e bağlı Dünya Sağlık Örgütü (WHO), özellikle Latin Amerika ülkelerinde yayılan ve kusurlu doğumlara neden olan Zika virüsü konusunda atılacak adımları belirlemek
Çok farklı düzeylerde karşımıza dikilen ve aydınlar-akademisyenler marifetiyle kamuoyuna dikte edilen hegemonik söylemin son merkez üssüyse Abant Platformu’nun tertiplediği toplantısı ol
Köşeye sıkışan terör örgütü PKK'nın üst düzey yönetimi, 7 kentte güvenlik güçlerine yönelik eylemler yapılmasını istedi.
Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, Bülent Arınç’ın bir televizyon programında yaptığı açıklamaları doğru bulmadığını ifade etti.
Cenevre'de Suriye için çözüm arayışları sürüyor. Suriye hükümetinin müzakere başkanı Caferi basın toplantısında, Türkiye, Ürdün ve Suudi Arabistan'ı ülkeye terörist göndermekle
Nijerya'nın kuzeydoğusundaki Maiduguru kentine bağlı Dalori köyüne Boko Haram saldırı düzenledi. 3 intihar saldırısı eşliğinde düzenlenen köy baskınında 65 kişi hayatını kaybetti.
HDP Eş Genel Başkanı Demirtaş, genişletilmiş parti meclisi toplantısında yaptığı konuşmada kutuplaşma uyarısı yaparak "Bu şekilde kamplaşma, kutuplaşma sonrasında bir kıvılcım bi
Independent gazetesinin Ortadoğu muhabiri Patrick Cockborn, Suriye'de dengelerin Esad yönetimi lehine değiştiğini ve Kürtlerin Türkiye sınırını ele geçirmek üzere olduğunu söyleyerek "E
Suriye İçişleri Bakanlığı, başkent Şam’daki bir Şii bölgesine yapılan saldırılarda 30 kişinin öldüğünü, 40 kişinin de yaralandığını duyurdu.
CHP lideri Kılıçdaroğlu, Rus uçağının Türk hava sahasını ihlâlini kınadı; "Eğer angajman kurallarına uyulmuyorsa ve bunun da gereğinin yapılması bizim beklentimizdir" dedi.
Nazarbayev, ekonomideki sıkıntıyı aşmak için dolara umut bağlamak yerine toparlanmayı planlıyor