Darbe girişiminden önce açılan ve aralarında terör örgütü elebaşı Gülen'in de yer aldığı 73 sanığın yargılandığı FETÖ/PDY çatı davasında sanık Hidayet Karaca ile İstanbul'd
Balıkesir'in Burhaniye ilçesindeki Adramytteion Antik Kenti'nde, bin iki yüz yıllık ikinci kilise keşfedildi.
İsrail Genelkurmay Başkanlığı'nın, 2016'da işgal altındaki El Halil kentinde yaralı Filistinli genci kameraların önünde kafasından vurarak öldüren İsrailli asker Elor Azaria'nın cezas
ITC Başkanı Salihi, Kerkük kentindeki bürolarının güvenliğinin sağlanması için "Türkmen Koruma Birlikleri" adı altında bir birim oluşturulacağını belirtti.
Türkiye'nin Erbil Başkonsolosluğu, cuma gününden itibaren Türkiye'den Irak'ın Erbil ve Süleymaniye kentlerine karşılıklı uçuşların askıya alınacağını duyurdu.
İstanbul'un bir çok ilçesinde etkili olan sağanak kenti teslim aldı. Trafik durma noktasına gelirken, Meteoroloji yeni uyarı yaptı. Marmara ve Kuzey Ege’de yarın fırtına bekleniyor.
Eski Kerkük Valisi Necmeddin Kerim, Irak Ordusu'nun kente girmesine izin vermeyeceklerini açıkladı.
Irak Parlamentosu Başbakan İbadi’ye Kerkük’e asker gönderme yetkisi verdi. Öte yandan Irak'ın atılacak askeri adımlar için İran'a askeri heyet göndereceği bildirildi.
BM İnsan Hakları Konseyi raportörleri, Fransa parlamentosunda görüşülen terörle mücadele yasa tasarısının Müslümanlar açısından "haksız" ve "ayrımcı" uygulamalara neden olabileceğ
Irak Başbakanı İbadi, IKBY'ye çağrıda bulunurak tartışmalı bağımsızlık referandumunun iptalini istedi. Irak Parlamentosu da Başbakan İbadi’ye Kerkük’e asker gönderme yetkisi verdi.
Interpol, İsrail'in tüm itirazlarına rağmen Filistin’in üyelik talebini kabul etti.
Aşırı sağcı partiye mensup Rovigo Belediye Başkanı Bergamin, güvenlik için sığınmacılara elektronik bileklik takılarak kontrolün sağlanması önerisinde bulundu.
Açık ve net şekilde ifade edeyim: Türkiye, Irak sınırı ve Musul bahsinde Lozan ve Ankara Andlaşmaları ile diğer protokollerin hiçbirinde“garantör” olarak geçmez, sadece “taraf”tır ve
İspanya hükümeti, Irak Kürt Bölgesel Yönetimi'nde (IKBY) gayrimeşru referandumdan dolayı "üzüntü duyduğunu" açıkladı.
Irak'ın Kerkük kentindeki Türkmen Esnaflar Birliği'ne, kimliği belirsiz kişilerce roketatar ile saldırı düzenlendi.