Eski TBMM Başkanı Bülent Arınç, 'casus'luktan yargılanan CHP'li Enis Berberoğlu ile ilgili verilen kararı sevinçle karşıladığını belirtti.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın dün Ukrayna Devlet Başkanı Petro Poroşenko ile ortak gerçekleştirdiği basın toplantısı sırasında uyuklamasını değerlendiren Rus psikoterapist L
Kommersant gazetesi, Rusya'nın Türkiye'ye S-400 hava savunma sistemi teknolojisinin transfer edilmesi için anlaşmakta aceleci davranmayacağını yazdı.
Almanya'nın Stuttgart kentinde üzerinde PKK elebaşı Öcalan'ın fotoğraflarının bulunduğu otobüsle gezen PKK'lılar, polis korumasında stand açtılar.
Uluslararası Para Fonu(IMF), Türkiye'nin 2017 ve 2018 yılları için büyüme beklentisini yükseltti.
Antalya'nın Korkuteli ilçesi Cumhuriyet Savcısı Kadir Küçüköner, ilçede görevli bir polis memurunun silahlı saldırısı sonucu ağır yaralandı.
Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, 11-15 Ekim 2017 tarihlerinde Amerika Birleşik Devletleri'nde her yıl düzenlenen Uluslararası Para Fonu(IMF) ve Dünya Bankası yıllık toplantılarına ka
İspanya'dan tek taraflı bağımsızlık ilanı için toplanacağı sanılan Katalonya Özerk Yönetim Parlamentosunda olağanüstü güvenlik önlemleri alındı.
ABD-Türkiye arasındaki krizin tarihi evrelerini anlatan Yrd. Doç. Dr. Mücahit Gültekin, 'Bölüneceksek adam gibi bölünelim' diyerek, 'Bu ülkeyi/bölgeyi Amerikancılar ve Antiemperyalistler o
Milli Savunma Bakanı Canikli, '(TSK'nın İdlib'deki çatışmasızlık bölgesine intikali) Suriye'den gelen Türkiye'ye yönelik tehditler tamamen ortadan kalkana kadar bizim oralarda olmamız gere
Eski Google mühendisi Anthony Lewandowski, yapay zekaya dayalı bir "tanrı" geliştirilebilmek amacıyla "Way of Future" (Geleceğin Yolu) isimli bir dini hareket kurdu.
Başbakan Binali Yıldırım, Ak Parti grup toplantısında yaptığı açıklamada ABD'ye tepki gösterdi.
Hakkari Valiliği, kent merkezi ve ilçelerindeki 31 yerleşim alanının 15 gün süreyle 'özel güvenlik bölgesi' ilan edildiğini duyurdu.
Dışişleri Bakanlığı, Avrupa Konseyi Parlamenterler Meclisinin (AKPM) Vaclav Havel İnsan Hakları Ödülü'nü, FETÖ üyeliğinden yargılanan eski Yargıçlar ve Savcılar Birliği (YARSAV) Ba