Diyanet İşleri Başkanlığınca, hayvanlara işkence yapılmaması uyarısında bulunularak, merhamet göstermede insan ile hayvan arasında bir fark gözetilemeyeceği vurgulandı.
Filipinler Devlet Başkanı Duterte, "Eğer siz Katolikler cennete gitmek istiyorsanız ve inanıyorsanız, papazlarınızla piskoposlarınızın yanında yer alın ama uyuşturucu sorununa son vermek
Adana'nın Aladağ ilçesindeki 12 kişinin öldüğü yurt yangını ile ilgili tahliye edilen 4 dernek yöneticisi hakkında yeni karar çıktı.
Türkiye genelindeki camilere standart getiriliyor. Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez ile Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, ‘Cami Standartları Projesi’ için bir araya geldi.
Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, Suriye sınırında bulunan Kilis Harekat Merkezi'ni ziyaret ediyor.
Almanya Başbakanı Merkel'in Türkiye ziyaretinde Diyanet'i illegal istihbarat toplamakla itham etmesinin üzerine Türkiye Alman Vakıfları'nı inceler mi?
İşgalci Çin yönetimi, Doğu Türkistan’daki bir caminin duvarlarına zorla Komünist Parti liderlerinin fotoğraflarını astırdı.
Tahran yönetiminden 16-17 Şubat'ta düzenlenecek Dünya Güreş Şampiyonası Oyunları'na ABD'li güreşçilerin katılmasına izin çıktı.
22 Aralık 2003 tarihinde, Türksolu Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Erkin Yurdakul’un bir apartman dairesinden atlayarak intihar ettiği öne sürüldü. Ölümünden sonra derginin başına gelen G
Yeni ABD yönetimi ile İran arasında gerginliğin olduğu dönemde İran Devrim Muhafızları Ordusu, çeşitli tür ve menzile sahip füze ve radar sistemlerini deneyeceği hava savunma tatbikatın
Dubai'de yerel yönetim, 5 Şubat'ı 'Otomobilsiz Gün' olarak ilan etti.
Terör soruşturmasında tutuklanan HDP Eş Genel Başkan Yardımcısı Aysel Tuğluk'a, terör örgütü KCK/TM sözcülerinden Nihat Oğraş'ın Kandil'e gelmesi ve üst düzey yöneticilerle görü
HDP'nin tutuklu eski Milletvekili Ayla Akat Ata hakkında, 'Silahlı terör örgütü kurma, yönetme', 'Kanuna aykırı toplantı ve gösteri yürüyüşleri düzenleme, yönetme, bunların hareketle
Milli futbolcumuz sevgili Gökhan Töre'nin katkı ve çok değerli bağışıyla "Çocuklar Üşümesin" kampanyası, geçen hafta Diyarbakır’daydı. Aslında Yahya Kemal Beyatlı okulundaki dağı
Amerikan başkanı Donald Trump’ın, ilk planda dayatma ve tehditlerle netice almaya çalışacağı öteden beri tahmin ediliyordu.