İran, Türkiye'deki turistik mekânlara yönelik son günlerde yapılan bombalı saldırıların ardından vatandaşlarını Türkiye konusunda
İstanbul Vezneciler'de bomba yüklü araçla gerçekleştirilen canlı bomba saldırısını PKK üstlendi.
Genelkurmay Başkanlığı, Hakkari'nin Dağlıca bölgesinde tespit edilen 8-10 kişilik terörist grubu etkisiz hale getirildiğini açıkladı.
ABD Houston'da havaalanı parkındaki bir aracın üzerine düşen küçük uçaktaki üç kişiden kurtulan olmadı.
Eski Fransa Cumhurbaşkanı Sarkozy, Avrupa'daki sığınmacı sorununun Fransa'nın kültürel değerlerine zarar verdiğini savundu.
BM Genel Sekreteri Ban Ki-mun, BM Genel Merkezi'nde düzenlediği basın toplantısında, Suriye barış görüşmeleri için zamanın daraldığını belirtti.
AK Parti, PKK'lıların hendek ve barikatlarından temizlenen yerlerle “Gönül Köprüsü” kurmak için yeni bir çalışma başlattı.
Necef'te Şii lider Sadr yanlısı yüzlerce kişi eski Başbakan Maliki'nin partisinin ofisini bastı
ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcü Yardımcısı Mark Toner, Türkiye'deki milletvekili dokunulmazlığı yasasının onaylanmasıyla ilgili konuştu.
Muhammed Ali'nin yakın arkadaşı yazar ve radyo yapımcısı Abdülmalik Mücahit efsane boksörle ilgili hatıralarını anlattı.
Fransa'nın DAEŞ'e karşı operasyon yürüten ağırlığını PKK/YPG'li teröristlerin oluşturduğu Suriye Demokratik Güçleri'ne destek vermek üzere Suriye'nin kuzeyine özel kuvvetler askeri
İstanbul Vezneciler’de bombalı eylemi gerçekleştiren canlı bombanın görüntülerine ulaşıldı.
Erdoğan, Muhammed Ali'nin cenazesi için geldiği ABD'de eşi Emine Erdoğan ve beraberindeki heyetle Muhammed Ali müzesini ziyaret etti.
DBP'li Suruç Belediyesi'nin bir parka PYD'li teröristin adının verilmesi üzerine gelen tepkilerin ardından, parkın girişindeki tabela kaldırıldı. Suruç Kaymakamlığı da dün yaptığı a
Gazze'deki Filistin Hükümeti Başbakanı İsmail Haniye, Yeni Şafak’a özel açıklamalarda bulundu. Haniye, “Türkiye, Gazze’ye ambargoyu kırmak için kararlı ve sorumluluk bilinciyle hareket