Musul operasyonun başladığı günden beri Irak ordusu ile DEAŞ arasında çıkan çatışmalarda 772 teröristin öldürüldüğü açıklandı. Facebook Twitter Linkedin Google Gönder
Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, "Ne yaparsanız yapın artık boş. Bu millet artık uyanmıştır. Bu milletin ne kadar büyük bir millet olduğunu, devletle milletin iç içe geçip kayna
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MİT Müsteşarı Hakan Fidan ile Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde görüştü.
Meteoroloji, DEAŞ'ın Musul civarındaki kükürt tesislerini ateşe vermesi sonrasında, 'asit yağmur' tehlikesiyle ilgili açıklama yaptı.
Türkiye ile Irak arasında Başika krizini çözmek için görüşmeler sürerken Ankara Telâfer’de katliam ihtimalini görüşmelerin en temel konularından biri olarak masada tutup Bağdat’ı uy
Irak Müslüman Âlimler Heyeti Genel Sekreteri Musenna Haris Dâri Al Jazeera’ye verdiği röportajda, "Musul’u soykırım bekliyor. Gelecek daha da karanlık" uyarısını yaptı.
Musul'un cephe hattında Irak Kürt Özerk Bölgesi Başkanı Mesut Barzani ile ortak açıklama yapan Şii lider Ammar Hekim, Irak'ın yabancı muharip güçlere ihtiyacının olmadığını söyleye
Peşmerge ve uluslararası koalisyon güçlerinin destek verdiği operasyonda, Irak ordusu Musul'a 3 km kadar yaklaştı.
Musul Operasyonu'nun başlamasıyla birlikte sıkça duyduğumuz bir ifade Haşdi Şaabi. Ama kökleri daha eskiye dayanıyor.Peki kim bu Haşdi Şaabi? Merve Şebnem Oruç Haşdi Şaabi'yi yazdı.
Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) Başbakanı Neçirvan Barzani, 'IKBY hükümeti, IŞİD sonrası Musul konusunda kaygılı.
3 Savunma Bakanı, Musul ve Rakka'nın DAEŞ'ten kurtarıldıktan sonra yönetiminlerin yerel halk tarafından üstlenilmesininde mutabık kaldı.
Fırat Kalkanı Harekatına katılan ÖSO'ya bağlı Sultan Murad Tümeni'nin komutanlarından Şıhlı Şıhlı, Türkiye'nin Musul operasyonuna katılmasının şart olduğunu söyledi. Şıhlı, Ce
Gültan Kışanak'ın gözaltına alınması ile ilgili ilk hükümetten ilk açıklama Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş'tan geldi.
DAEŞ'in Musul çevresinde yaktığı kükürtten yükselen Dumanlar, Türkiye'ye doğru ilerliyor
Musul ve Kerkük'te 169 yıl öncesine dayanan Osmanlı izleri, Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü arşivlerinde özenle saklanıyor.