Türkiye'nin yumurta üretimi, Nisan'da bir önceki aya göre yüzde 3,5 azalarak 1 milyar 461 milyon 535 bine geriledi.
Seçim öncesi 5 bin lira asgari ücret vaadeden ancak 96 bin 403 oyla yüzde 0.21'e ulaşabilen BTP Genel Başkanı Prof. Dr. Haydar Baş, 'Bu seçimin mağlubu işçidir, memurdur, emeklidir' dedi.
Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, son dönemde sorun yaşadığı G7 ülkelerine bu kez İtalya'dan yüklendi: Çıkarlar kulübüsünüz.
ABD'de camiye maskeli bir grup tarafından taşlı saldırı düzenlendi, polis olay yerine bir saat sonra geldi
Diyarbakır'da 4 kişinin öldüğü saldırıya ilişkin açıklamada bulunan ve ardından koalisyon ile ilgili değerlendirme yapan HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, MHP'ye sert gönderm
Milletvekili Genel Seçimi'nin ardından 25. Dönem Parlamentosu'nda ilk kayıt işlemini, AK Parti Niğde Milletvekili Erdoğan Özegen yaptırdı.
4 Rus ve 5 Mısır gemisinin katılımıyla Akdeniz'de ortak tatbikat yapılıyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve CHP'nin eski genel başkanı ile Milletvekili Baykal görüşmesi sona erdi. Baykal, görüşmede Erdoğan ile Türkiye'nin önündeki sorunları konuştuklarını söyledi
IŞİD'in, Irak'ın ikinci en büyük kenti Musul'u ele geçirmesinin üzerinden bir yıl geçti. Örgüt, bir yıl içinde kontrol altına aldığı toprakları genişletti. Bir yılın ardından, Ir
MİT TIR’ları ve Uludere olayı için önerge hazırladığını belirten Fikri Sağlar, “Meclis’te ilk işim Erdoğan ile AKP’nin Yüce Divan’da hesap vermesini sağlamak olacak” dedi
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Yıldız, 'Oy oranları artmadığı halde, bazı partilerin zafer kazanmış gibi bir görüntü sergilemelerinin bir göz boyama olduğunu söylemem lazım' dedi.
Türkiye ekonomisi birinci çeyrekte, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 2.3 ile, yüzde 1.6 dolayında olan beklentilerin üzerinde büyüdü. Borsada yükseliş, dövizde düşüş var.
HDP Eş Başkanı Selahattin Demirtaş, Diyarbakır'da gerçekleşen silahlı saldırı ile ilgili açıklama yapıyor.
7 Haziran seçim sonuçlarında yurtdışı oylarının dağılımında sürprizler ortaya çıktı...
Irak Cumhurbaşkanı Yardımcısı Nuceyfi, Sünnilerin hâlâ Şiilerin yönetimindeki Irak hükümetine güvenmediğini söyledi. Pentagon Sözcüsü Warren ise, Irak'taki askeri eğitim programlar�