İsrail Başbakanı Binyamin , İsrail hükümetinin 2014'te Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırılara ilişkin resmi raporun hakkında konuştu.
Mısır'da idam konusunda görüş için dosyaları müftülüğe gönderilen darbeyle görevinden uzaklaştırılan seçilmiş cumhurbaşkanı Mursi ve 121 kişinin yargılandığı ve yerel mahkemen
İsrail’de yayım Haaretz Gazetesi, bugünkü haberinde İsrail’in devam eden boykot sebebiyle son iki yılda 6 milyar dolar ekonomik zarara uğradığını açıkladı.
MEB TEOG puanları ile okul notlarını karşılaştırınca 40 ilde 200 okulun, öğrencilerine ‘şişirilmiş not’ verdiğini saptadı
TSK birimlerinde “amir” vazifesi alacak istisnai sivil memurlar,maiyetindeki askeri personele de emir verebilecek
Mısır mahkemesi, aralarında Mursi'nin de olduğu ve 121 kişi hakkında verilen idam cezalarıyla ilgili kesin karar duruşmasını Salı günü yapacak. Mahkeme açıklayacağı bu karardan önce
Rusya bütçesi 2015’in ilk 5 ayında 1,05 trilyon ruble (19,2 milyar dolar) açık verdi.
Suriye'de binlerce sivili katleden Lübnan Hizbullahı'nın televizyon kanalına konuk olan Selahattin Demirtaş, 'Hizbullah'ın soylu direnişini selamlıyoruz' dedi.
Anadolu Ajansı'nın haberine göre; Yemen'de İran destekli bir iktidar mücadelesine giren Husi Ensarullah Hareketi, Aden - Ebyen yolunda 11 sivili katletti.
Mısır'da darbeyle görevinden uzaklaştırılan Cumhurbaşkanı Mursi ile 10 sanığın yargılandığı davanın duruşması 21 Haziran'a ertelendi
CHP Genel Başkan Yardımcısı Haluk Koç, MHP Liderine yaptığı çağrıda, "Bir restorasyon dönemi için bir araya gelebilmeliyiz" dedi.
İran Şii Cumhuriyeti kurucusunun muazzam kabri!, 2 milyar Dolar ile inşa edilmek istenen İmam Humeyni’nin mezarı hala yapım aşamasında.
İran'ın başkenti Tahran'da kılınan Cuma Namazı Hutbesinde konuşan Tahran Cuma İmamı Hatemi,"AKP'nin mazlumların kanının tokadını yediğini" savundu.
Kocaeli’nin İzmit ilçesine bağlı Tavşantepe Mahallesi’nde 20’ye yakın Alevi vatandaşın yaşadığı evlere işaret konuldu.
Suriye'de sözde Kürtlerin hakkını savunduğunu iddia eden ve Beşşar Esad rejimiyle beraber hareket eden PKK/HDP uzantısı YPG, İslam'a olan düşmanlığını bir kez daha gözler önüne serd